curly
|
H V A L A, vsem za objemčke in lepe besede. Ja, LS, imaš prav. V meni je vedno, ampak res vedno kanček upanja pa tudi, če so napovedi res slabe. Jaz sem po naravi optimist in to me včasih tepe. Raje bi videla, da bi obupala in potem zagledala plus, kot pa da upam vsak mesec pa sem vedno razočarana nad belino mojega testa... Včasih se mi pa res zdi, da nikoli ne bom zagledala , ampak te misli sproti odganjam, ker si močno želim in ZAHTEVAM pri nekom tam zgoraj, da tudi jaz postanem MAMICA! Kot sem že povedala, bom počakala. Tudi jaz pridem na vrsto! Sva se s kolegico hecali (obe čalava na plus in sva se na neplodnostni spoznali), da si bova enkrat narisali ta drugo črtico, samo da si bova znali predstavljati, kako to izgleda! Sem presenečena nad seboj. Celih 12 dni sem si dopovedovala, da nič ne bo, naj se kar pripravim na in izgleda, da sem se res pripravila. Nisem še niti ene solzice potočila! jaz! Je pa res, da sem že z mislimi pri tretjem IUI-ju, samo se še nisem odločila, kdaj bom šla... Najprej je na vrsti DOPUST! Danes zjutraj sem morala spet lulati.. Ne vem, kaj je z menoj ta cikel. Testki me kar kličejo iz predala.. Lulala sem v bistvu zato, ker se tardeča še ni prikazala in grem danes na eno šprotno popoldne, kjer bomo igrali odbojko, nogomet, skratka aktivno bo, zato sem se hotela 100% prepričati, da nič ni, da ne bi slučajno tvegala, če bi kaj bilo (JA, TAKŠEN OPTIMIST SEM ).. niti ne pričakujem pred ponedeljkom, ker se mi je s Klomifenom tako lepo uredil cikel, da jo dobim no 32. dnevu. V vsaki zgodbi se najde kaj pozitivnega. V moji se je cikjel uredil in zato sem FUL hvaležna - mi ne bo treba čakati 60 dni na mojo ! Izpita, grem še enkrat pisat tega, ki sem ga padla in še enega, da se probam obehj rešit čim prej. Tokrat mi ni veliko zmanjkalo, kljub temu da se nisem veliko učila. Imam strašne težave s koncentracijo, namreč. Misli mi kar naprej uhajajo na zanositev in težave in potem se sredi učenja zalotim, kako razmišljam o postopkih itd. witch, najina zgodba je ful podobna. Če sem prav prebrala, si zdaj 1 leto na neplodnostni, kot jaz. Torej sva šli istočasno tja. Moj prvi razgovor sem imela 20.6.2011. Res je, da si zdaj padla v tak čas, ko so dopusti in mogoče zato tako dolgo traja, ampak jaz bom držala pesti, da boš čim prej na vrsti in da te poštimajo. Če ti bodo kaj našli in popravili imaš potem dobre možnosti. Pri meni je bilo vse bp, tako da ni napredka. Jaz vem, da si tudi ti taka pozitivna oseba, zato vem, da boš našla moč, energijo, voljo in optimizem, da si boš priborila ! Punce moje, lep vikend vam želim, jaz se grem zdaj učit popoldne pa se bom malo sprostila, športala, spila kakšno pivo, mogoče si še cigaret privoščim! U Ž I V A J T E, življenje je samo eno!
|