|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tretje mnenje
4.9.2005 14:04:05   
lucika
lepo prosim, če lahko katera pogleda moj album. jaz sem prepricana, da vidim prav; moj pravi, da ne vidi nic. za tretje mnenje ne moreva vprasat nikogar, zato sprasujem vas.

kaj mislite, grem med fosilke (ker je septembra 1 leto, al grem dooool s tega foruma?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tretje mnenje
4.9.2005 14:07:57   
Jančika_
Romed - klasična packa, iz katere ne moreš sklepati nič . BC - ja, vidim! Ampak tako rahlo, da si ne upam trditi ničesar dokončnega.

Standardni nasvet: počakaj dva dni in naredi test ponovno. Meni je najbolj všeč BC mini.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tretje mnenje
4.9.2005 14:11:50   
PiaM
Zgornji test je samo nakazana črtica, mislim pa da ni obarvana.Spodnji je vse razmazano, da ne bi upala komentirat.Koliko ti zamuja? Daj, počakaj do torka in zjutraj naredi Bc ali Cb ali YorN.Sporoči, veliko sreče!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tretje mnenje
4.9.2005 14:13:20   
Jančika_
Še to: pri meni je bila na BC samo malo bolj vidna črta kot tvoja, pa sem bila noseča. Sliko sem že zbrisala, ker sem potem imela spontani splav, drugače bi jo dala gor za primerjavo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tretje mnenje
4.9.2005 14:20:35   
lucika
moj dragi noce komentirat, ker sem potem prevec razocarana... no, na bc vidi "senco". samo brez nic tud sence ni, ne?
nic se ne zamuja, danes (ne)cakam. ampak ni nobenih sledi o m, ponavadi je ze kak dan prej, zdaj pa nula od nule.

no, cas prinese vse... samo kaj ko je taaak tezko cakat.

hvala vseeno!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tretje mnenje
4.9.2005 14:27:39   
PiaM
Pri meni je bilo tudi tako, da sem jaz vidla črto, dragi pa skoraj ne, pa sem dobila M čez 7 dni zamujanja.Ko pa je bila črta močna že na dan M, pa je bilo to to, v drugo pa sem delala test po kakem tednu zamujanja in je bila črta tudi zelo močna.Počakaj še malo!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tretje mnenje
4.9.2005 14:27:54   
lenika
Črtica je vidna zelo slabo. Možnosti sta dve. Lahko je črtica samo nakazana in ni obarvana in nosečnosti ni, ali pa je še prezgodaj in imaš premalo nosečniškega hormona. Jaz ti predlagam, da še enkrat poskusiš čez kakšne tri dni.
Želim pa ti, da se ti izteče po željah.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tretje mnenje
4.9.2005 16:34:25   
Anitka
Poskusi s testom čez kake dav/tri dni in jaz upam, da greš med srečke nosečke.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tretje mnenje
4.9.2005 18:31:44   
moni30
Ja, bolj slabo se vidi, tako da ti tudi jaz predlagam ponoven test, čez kakšna dva dni (pa obvezno seveda javi kako in kaj).
Tačas pa držim pesti.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tretje mnenje
4.9.2005 18:56:34   
VITA74
Tudi jaz bi ponovila test čez dva dni in to obvezno z jutranjim urinom, da je ziher, do takrat pa močno stiskam pesti zate in ti pošiljam enga za srečo.
lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   tretje mnenje
4.9.2005 20:15:03   
Sulfinija
Ojla!!!!!

BC tako je blo pri meni po tretjem IUI postopku,pa sestra ki mi je dajala napotnico za kri v MB je rekla,da to ni to,in glej ga zlomka,.čez dve uri izvid popkaže hormon 16 vendar ga je blo žal premalo,da bi se lahko nosečnost nadaljevala.
Ponovi ga čez 2.dni in sporoči veselo novičko.

Mojca

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   tretje mnenje
4.9.2005 21:45:54   
Anonimen
Napravi se test cez par dni in srecno!

Mocno drzim pestke zate!

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   tretje mnenje
5.9.2005 7:19:08   
Maša26
Lucika, če je ta zgornji test to pokazal v tistem roku, kot piše za ta test, potem SI!!!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   tretje mnenje
5.9.2005 20:50:14   
lucika
samo da poročam.... do sedaj niti duha ne sluha o ; sem pa zacela vohat juho iz kocke cez tri stuke v bloku mogoce se mi pa samo zdi...samo res, voham vsak parfum, ki gre mimo mene, vse...

s novim testom bom se malo pocakala.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   tretje mnenje
5.9.2005 20:53:54   
Anonimen
Počakaj do petka, takrat bi moralo že konkretno pokazat. Bom držala pestke!

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   tretje mnenje
6.9.2005 8:06:03   
svetlana1
Mah jez ne vem a sem butl al kva, ne vidim albuma, kam moram iti da se mi album odpre...........

Hvala

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?