tretje mnenje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lucika -> tretje mnenje (4.9.2005 14:04:05)

lepo prosim, če lahko katera pogleda moj album. jaz sem prepricana, da vidim prav; moj pravi, da ne vidi nic. za tretje mnenje ne moreva vprasat nikogar, zato sprasujem vas.

kaj mislite, grem med fosilke (ker je septembra 1 leto, al grem dooool s tega foruma?

lp

Jančika_ -> tretje mnenje (4.9.2005 14:07:57)

Romed - klasična packa, iz katere ne moreš sklepati nič . BC - ja, vidim! Ampak tako rahlo, da si ne upam trditi ničesar dokončnega.

Standardni nasvet: počakaj dva dni in naredi test ponovno. Meni je najbolj všeč BC mini.

PiaM -> tretje mnenje (4.9.2005 14:11:50)

Zgornji test je samo nakazana črtica, mislim pa da ni obarvana.Spodnji je vse razmazano, da ne bi upala komentirat.Koliko ti zamuja? Daj, počakaj do torka in zjutraj naredi Bc ali Cb ali YorN.Sporoči, veliko sreče!

Jančika_ -> tretje mnenje (4.9.2005 14:13:20)

Še to: pri meni je bila na BC samo malo bolj vidna črta kot tvoja, pa sem bila noseča. Sliko sem že zbrisala, ker sem potem imela spontani splav, drugače bi jo dala gor za primerjavo.

lucika -> tretje mnenje (4.9.2005 14:20:35)

moj dragi noce komentirat, ker sem potem prevec razocarana... no, na bc vidi "senco". samo brez nic tud sence ni, ne?
nic se ne zamuja, danes (ne)cakam. ampak ni nobenih sledi o m, ponavadi je ze kak dan prej, zdaj pa nula od nule.

no, cas prinese vse... samo kaj ko je taaak tezko cakat.

hvala vseeno!

PiaM -> tretje mnenje (4.9.2005 14:27:39)

Pri meni je bilo tudi tako, da sem jaz vidla črto, dragi pa skoraj ne, pa sem dobila M čez 7 dni zamujanja.Ko pa je bila črta močna že na dan M, pa je bilo to to, v drugo pa sem delala test po kakem tednu zamujanja in je bila črta tudi zelo močna.Počakaj še malo!

lenika -> tretje mnenje (4.9.2005 14:27:54)

Črtica je vidna zelo slabo. Možnosti sta dve. Lahko je črtica samo nakazana in ni obarvana in nosečnosti ni, ali pa je še prezgodaj in imaš premalo nosečniškega hormona. Jaz ti predlagam, da še enkrat poskusiš čez kakšne tri dni.
Želim pa ti, da se ti izteče po željah.

Anitka -> tretje mnenje (4.9.2005 16:34:25)

Poskusi s testom čez kake dav/tri dni in jaz upam, da greš med srečke nosečke.

moni30 -> tretje mnenje (4.9.2005 18:31:44)

Ja, bolj slabo se vidi, tako da ti tudi jaz predlagam ponoven test, čez kakšna dva dni (pa obvezno seveda javi kako in kaj).
Tačas pa držim pesti.

VITA74 -> tretje mnenje (4.9.2005 18:56:34)

Tudi jaz bi ponovila test čez dva dni in to obvezno z jutranjim urinom, da je ziher, do takrat pa močno stiskam pesti zate in ti pošiljam enga za srečo.
lp

Sulfinija -> tretje mnenje (4.9.2005 20:15:03)

Ojla!!!!!

BC tako je blo pri meni po tretjem IUI postopku,pa sestra ki mi je dajala napotnico za kri v MB je rekla,da to ni to,in glej ga zlomka,.čez dve uri izvid popkaže hormon 16 vendar ga je blo žal premalo,da bi se lahko nosečnost nadaljevala.
Ponovi ga čez 2.dni in sporoči veselo novičko.

Mojca

Anonimen -> tretje mnenje (4.9.2005 21:45:54)

Napravi se test cez par dni in srecno!

Mocno drzim pestke zate!

Maša26 -> tretje mnenje (5.9.2005 7:19:08)

Lucika, če je ta zgornji test to pokazal v tistem roku, kot piše za ta test, potem SI!!!!!

lucika -> tretje mnenje (5.9.2005 20:50:14)

samo da poročam.... do sedaj niti duha ne sluha o ; sem pa zacela vohat juho iz kocke cez tri stuke v bloku mogoce se mi pa samo zdi...samo res, voham vsak parfum, ki gre mimo mene, vse...

s novim testom bom se malo pocakala.

Anonimen -> tretje mnenje (5.9.2005 20:53:54)

Počakaj do petka, takrat bi moralo že konkretno pokazat. Bom držala pestke!

svetlana1 -> tretje mnenje (6.9.2005 8:06:03)

Mah jez ne vem a sem butl al kva, ne vidim albuma, kam moram iti da se mi album odpre...........

Hvala

Stran: [1]