Inigo -> RE: Januarke 2013 (12.10.2012 20:24:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper IZVIRNO SPOROČILO: Inigo vesper - propolis. kup unga v pršilu in lahk neomejeno špricaš po grlu. sj je ful neprijetno, men gre tut mal na bruhanje... ampak v največ 2 dneh maš grlo čist pozdravljeno. men pomaga velik bolj kot kake septolete in te stvari. prisegam na propolis! tut zdj mi je uspelo pozdravit grlo, ušes pa ne... men so se pa ponoč vnela ušesa in sm dans bla pr zdravniku. imam vnete bobniče. in sm spet na zdravilih [sm=smiley13.gif] dobila sm antibiotike, kapljice za uho, flonidan (pomaga, da se neb bobnič razpočil, ampak da bo gnoj kr steku vn) in naklofen proti bolečinam. mislim ej... ka jst ne staknem... [sm=zmeden.gif] in zdj mi je začel vn tečt tako oranžno... važn da bobnič ne poči. boli ko ****! ne vem kam nj porinem glavo. hvala bogu jemali že tok samostojen, da mi ga ni treba kopati in to, da se zrihta sam... jaoooo inigo, zdaj mi je pa kr nerodno, ko nekaj jamram tukaj glede prehlada [sm=smiley9.gif] ti pa tam reva v takih bolečinah. Joooj boga, upam, da se čimprej pozdraviš. Jaz sem imela vnetje ušes pred leti, adijoooo kaka bolečina. Vem kako ti je reva. [sm=smiley13.gif] Sam povej mi še prosim a navaden propolis kupim v razpršilu al obstaja kak poseben? js sm mela lani prvič vnetje ušes. ko smo prišli z morja. in zdj je drugič... ta bolečina je pa res grozna. kup čist navadn propolis od medexa. majo v DMju, Mullerju, tut u Mercatorju sm ga vidla zadnč. stane neki čez 5eur, sam ga boš mela kr neki časa. mal smotano je pol do grla prit, jst probam čim dlje z roko prit v usta in pošpricat točn tam kjer boli. probi pred ogledalom [sm=smiley36.gif] men je res zakon. velik bolj pomaga. je pa tut res, da jst začnem špricat kkr me mal hoče popraskat in poskušam takoj preprečit. jst sm čare propolisa odkrila letos poleti, ko so nas komarji na morju popikali. in je teta rekla naj pike namažem s propolisom in bo takoj nehalo srbet. in je blo res tk! sploh nič ne srbi. ko veš kk se otroc skrempijo... mali ni mel ene krastice. kkr ga je kje ker piču, mi je itak prišel takoj povedat, smo bunkice namazal s propolisom in je blo rešeno. in potem sem za doma kupila pršilo, ko me je po grlu bolelo in je tut v dveh dneh bolečina izginila in sm se usput pozdravla. javi kako ti bo šlo. jst mislim, da ti bo ratal kot meni [sm=bravo.gif]
|
|
|
|