Inigo -> RE: Januarke 2013 (10.10.2012 8:55:56)
|
fjonda - veš ka... jst bi tut letela v P, ker se lahko da res kaj dogaja. glede an to, da si že imela v prvi nosečnosti težavice... ne se hecat! bog ne daj, da se že odpiraš... [sm=smiley34.gif][sm=smiley3.gif] omega3 - jst jih v prvi nosečnosti nism jemala, kr noben ni sploh govoril o tem kj. pa je blo vse ok in ni manjkalo ne meni nč, niti malemu. naše mame pa tk sploh še zdj ne vedo kaj je to [sm=smiley36.gif] tk da jst mislim, da je to bolj modna muha in jemlji, če želiš, potrebe pa glih ni. jst jih najbrž ne bom. od vitaminov jemljem samo vitamin C v obliki pastil (200% dnevna doza) in magnezij. vse ostalo mislim, da kr dobim dovolj vase. pojem kr neki sadja, za kosilo je vedno solata in še kaj od zelenjave, za večerjo pa ponavad kj mlečnega. sj je bla enkrat na Preverjeno tema o teh vitaminih kk nas nategujejo. in če dejansko poješ zjutraj nekaj zelenjave v sendviču, za malico kos sadja, za kosilo solato in zvečer mlečen obrok, popolnoma zadostiš viatinom ene tablete. bi blo kr za verjet... je pa res, da nosečne potrebujemo mal več vsega [sm=smiley1.gif] sobice - otroško sobico kupovat po nekih hudih cenah, se men zdi totalna potrata denarja. zakaj? ker jo bo tko imel samo nekaj let, potem bo pa najverjetneje za stran - jo popišejo, porajsajo s čim med igro, se obešajo po predalih in se kaj zlomi... sj ne da jim to pustim delat, ampak to mali počne, ko ne gledam pač raziskuje in poskuša kaj vse lahko naredi. saj ni neka znanost, ampak tako si pridobivajo izkušnje... in mi ne mormo čist nč proti. zato, se mi zdi bolj smiselno, da se kupi ornk mladinska soba, ko malček dopolni 5 ali 6 let, ko se mu da dopovedat, da je potrebno čuvat stvari, ipd. se pa strinjam, da je pri pohištvu cena ponavadi res odraz kvalitete. ampak meni je Ikea čist kul kvaliteta, cena pa tut [sm=smiley1.gif] imam dobre izkušnje. plenice ikea - ja, zdj majo neke zelene potiske. nism še vidla v živo. prej so meli neke modre in rdeče živalice, zdj pa tole. a res ni lepa? to sm pa kr mal razočarana... ma, morm videt u živo. magnezij - magnex je ful cenej ja. pa še dlje ga boš mela. če nimaš težav vzameš 1 tabletko, če pa ti bolj otrdeva trbuh pa vzameš dve. so mal smotane za pogoltnit, ker nimajo filma. zato jih jst raztopim v parih žlicah vode in spijem. nusika2013 - vpraš v lekarni pa ti bodo najbolš povedale. drgač maš pa dost teh dodatkov v DMju.
|
|
|
|