vesper -> RE: Januarke 2013 (17.12.2012 18:51:48)
|
nikky vidim, da imava midve iste probleme. Kje si prej hodila, da bi se malo tolažile skupaj [sm=smiley36.gif] zdaj bo itak že počasi konec. Namreč tudi meni je bilo po elevitu nesznosno slabo in mi je potem G rekla, naj preneham z jemanjem, ker če po vsaki tableti bruham je to še vse skupaj slabše. Naj raznoliko jem in bom dobila vse kaj potrebujem. In kot zgleda, mi je do 36 tedna uspevalo, zdaj pa se je poslabšalo. Saj tudi hrano jem slabšo, tako da...Drugače pa ja, tudi jaz sem mogla te tablete plačat, je vse to samopljačljivo po moje [sm=smiley29.gif] nusika dvomim če si lahko datum za CR zbiraš, razen, da jamraš tam, da se ful slabo počutiš in kaj vem kaj še vse. Če kaj pomaga. Vsekakor pa ti svetujem, da počakaš do konec 37.tedna oz.začetek 38.tedna, čeprav te bodo itak oni v to prisilili, razen če bo ogrožen otrok ali ti iz kakršnegakoli razloga. Samo tako bodo nardili CR prej, pred 38.tednom pa ziher ne. Jaz bom v četrtek začetek 38.tedna in lahko komot delamo CR, bi še mogoče malo čakali, če res ne bi imela že vse tolk zmehčano in je še samo vprašanje časa kdaj se kaj začne. Je pa boljše da se lepo pripraviš oz.te pripravijo tako kot morajo na CR, kot pa da se vse zgodi v tisti paniki... Ma, moram priznat, mene malo grabi panika. Imam more, kaj če umrem tam gor na tisti mizi, pa take...ajme ajme, sem bolana [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|