nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (17.12.2012 11:47:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: araucaria carski rez - Nusika2013, jaz sem prebrala, da ti prerezejo nekih 10 cm vodoravno nad sramno kostjo. To pomeni, da lahko se vedno nosis bikini na plazi. Rez se baje popolnoma zaceli in postane neviden. Od drugih, ki so imele CR pa sem slisala razlicno, vecina pravi, da jih je motilo le to, da niso smele dvigovati tezkih zadev, med drugim tudi pazit kako dvignejo otroka, vozicek pa so na zacetku uporabljale kar v stanovanju, da so otroka prepeljale iz ene sobe v drugo. Zato pa imas tu moza / partnerja in druge, da ti pomagajo. Do 07/01 imas se cas; prespi, premisli, razisci in se odloci tako kot tebi ustreza. Mene je bilo na zacetku tudi zelo stran CR, sedaj nic vec, mislim, da ti bodo dohtarji znali najbolje povedat kaj in kako. Zal je tako, da je preveliko polozajev, zaradi katerih nam morajo pomagati s CR. Kako je z bolecino ob vremenskih spremembah, pa je pomoje odvisno od posameznika, nekateri so bolj obcutljivi, drugi manj... ja saj to mi je ravno najhujse, ker ne bom mogla kaj dosti sama delat. moj bo doma na zalost samo 2 tedna (ocetovski), pol pa bom sama. drugega nimam nobenega, ker so vsi se v sluzbah, on pa tud prihaja vsak dan ob 5 komaj domov. hm...saj bom se malo premislila. ta zunanji obrat me sicer mika, sam ko nikoli ne ves, ce se bo otrok nazaj obrnil oz. ce pride do drugih komplikacij :(
|
|
|
|