donna22 -> RE: kaj na noge poleti (4.5.2012 20:33:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Moja nosi sandale in krokse pa kamenčki niso bili nikoli problem. Pa verjemi, da je najraje v peskovniku. Pač ko se neha igrat očistiš čevlje ali pa naj gre v peskovnik bos. Ene res to bolj moti kot druge. Moja tudi celo paniko naredi pri kamenčkih in pesku, jo res ful moti, tak da ni šans, da bi se igrala v peskovniku, ker so takoj problemi[sm=smiley36.gif] Sicer pa ima najrajši krokse, samo peskovniku se moramo izognit[sm=smiley36.gif] Sploh si ne morem predstavljam, da bi šli na dopust nekam, kjer imajo peščeno plažo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] A resno, hehe? Moja rije kot buldožer. Ja, resno, tudi taki se najdejo[sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Otika Glede peskovnika pa mi to tako uredimo, da gre vanj bosa, pa je [sm=smiley36.gif] Pri nas niti to ne pomaga, ker jo pač moti vse, tudi če je bosa. Pa saj je nasploh bolj takšna, tudi vsaka packa na majici jo zmoti, bi se takoj preoblekla, tak da bi to lahko delale tudi do 20krat na dan[sm=smiley36.gif] Sem mislila, da bo boljše, ko bo šla v vrtec in bodo se tam vsi igrali v peskovniku, pa ne deluje, sta vzgojiteljici rekli, da jo to preveč moti in pika[sm=smiley36.gif] Zato pa peščena plaža na morju - ne, hvala, misija nemogoče![sm=smiley36.gif]
|
|
|
|