RE: Mariborčanke,24.del! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 8:34:55)

dobro jutro drugače,

spali tak-tak, mali je nekaj sanjal al kaj, se je kar zbujal v joku, potem sva ga k sebi vzela in je mirno spal, okoli pol štirih sem ga nazaj prestavla v njegovo postlo in je lepo spal do jutra. se mi pa zadnje dni že pred 8h zbuja, je pa res, da ga tudi dajem malo prej spat.
danes imamo spet piknik pri tašči in tastu na vikendu, tak da gremo malo uživat. [sm=smiley16.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 9:05:21)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

dobrodošla tjashiika! [sm=bravo.gif]

podpis [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 9:07:06)

Pa dobro jutro!

Neprespana do amena, pa prehlajena tudi. Mali se je ob pol petih zjutraj zbudil, ker ni mogel dihat, tak da sva mu s sesalcem nos čistila. Se je drl kot da ga iz kože dajema. Resno razmišljam, da bi šla kupit za nos čistit tistega na baterije. Ga ima katera? Kako ste zadovoljne?

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 9:14:24)

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Pa dobro jutro!

Neprespana do amena, pa prehlajena tudi. Mali se je ob pol petih zjutraj zbudil, ker ni mogel dihat, tak da sva mu s sesalcem nos čistila. Se je drl kot da ga iz kože dajema. Resno razmišljam, da bi šla kupit za nos čistit tistega na baterije. Ga ima katera? Kako ste zadovoljne?

jutro. karmen kolegica ga ima. pa pravi da ke tud ful glasen
pa nic manj se ne derejo. Nasa se tud dere ko zivina.

Mi pa via arboretum.

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 9:50:42)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

Spali do 9h, poležavali do pol10. [sm=bravo.gif] Je pa L malo slabše spal, zaradi nosa. Pa moj je še vedno v postelji.
Kaj bomo danes počeli pa nimam pojma.

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 9:52:22)

[sm=smiley1.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 9:53:17)

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

Večer;

Če vas ne moti, bi se pridružila vašemu klepetanju, sem namreč še ena mamica iz Maribora. Letos marca sem dobila prečudovito deklico 3250g težko in 49.50cm veliko. [sm=smiley1.gif]

Dobrodošla. [sm=bravo.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 10:23:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Pa dobro jutro!

po moje se bo pri vseh enako drl, ker nobenemu to ravno ne paše, dokler ne ugotovijo, da jim pomaga. Mi smo tud na baby-vacu in sem ful zadovoljna kako to nos sčisti. Pri nas je zdaj že tak, da se prvih 2x še dere, potem pa ne več, ker skuži, da lažje diha potem [sm=smiley2.gif]. je pa res, da je pri vsakem prehladu na začetku drenje, ker ga vmes za normalno čiščenje ne uporabljamo.

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 10:52:20)

Dobro jutrooo  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 11:18:09)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Dobro jutrooo  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

jutro [sm=zmeden.gif] blagor tebi [sm=bravo.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 11:19:24)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Pa dobro jutro!

po moje se bo pri vseh enako drl, ker nobenemu to ravno ne paše, dokler ne ugotovijo, da jim pomaga. Mi smo tud na baby-vacu in sem ful zadovoljna kako to nos sčisti. Pri nas je zdaj že tak, da se prvih 2x še dere, potem pa ne več, ker skuži, da lažje diha potem [sm=smiley2.gif] . je pa res, da je pri vsakem prehladu na začetku drenje, ker ga vmes za normalno čiščenje ne uporabljamo.

Mah sej če bi se še nehal dret ok. Tak se pa dere že ko sesalec vidi in sliši. In pol se tak dere, da je itak cel rdeč da me je strah da mu ne poči kakšna žilica v glavi. Pa oba ga morava držati, ker tako dela z glavo in rokami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

danyy -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 12:01:53)

Pa dobro jutro!

Mi pa via arboretum.

(

jaz imam čist navadnega (na vdih), je v lekarni priporočala naj najprej s tem probam - ker se baje otroci ostalih glasnih bolj bojijo. Jaz mu s tem kar fajn ven spravim. Se pa moj tudi joče pri čisščenju.

danyy -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 12:06:27)

Dan, mali spančka (saj ni čudno, smo že danes ob 6.vstali), dopoldan smo bili na sprehodu,kosilo se kuha, popoldan pa me čaka pakiranje (joj, kak pa to sovražim) - se gremo potepat za par dni.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 20:55:44)

Pa dobro jutro!

Jaz ga imam,pa sploh ni nekaj glasen,malo vibrira kot vibra na gsm-ju in sem super zadovoljna.teo se sploh ne pritožuje,se smeji zraven.[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 21:07:42)

Čer, glih iz kina, zdaj pa filmi na rač. dalje.

Sva bila na Pohorju čez dan, sem fajn zmantrana,
jah, tak je, ko nisem več vajena.

Arabela sem te vidla, sem se mimo peljala, ko si se
doli na klopci sončila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 21:12:11)

Čer

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 21:14:51)

Vstala ob pol 6-h(Teo,kak pa),pol pa smo zgodaj začeli pripravljat za piknik,pa pečt,tak da smo lepo fajn ob pol 1-h že jedli,pa pol familije je prišlo še.Zdaj pa smo končali.Teo omagal na celi črti,pa s tem,da je spal zjutraj od pol 8-h do 8.15 samo,pa potem po kosilu od 1-h do 3-h,ostalo pa akcija skozi.je pa letos prvič to delal brat.Lani je še ata imel to funkcijo![sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]Zaj pa mojemu pomagam pakirat!

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 21:15:50)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

Večer;

Če vas ne moti, bi se pridružila vašemu klepetanju, sem namreč še ena mamica iz Maribora. Letos marca sem dobila prečudovito deklico 3250g težko in 49.50cm veliko. [sm=smiley1.gif]

Dobrodošla. [sm=bravo.gif]

Ja,pa dobrodošla.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Ja pa iiiiiii,še ena mala škratinja.Najmlajša ta trenutek![sm=smiley36.gif]

tjaShiika -> RE: Mariborčanke,24.del! (1.5.2012 23:21:17)

Večer;

bambixxx hvala ;) z veseljem se vam pridružim :) no potem pa je naša Zara najmlajša :) [sm=smiley36.gif]

karmen7 hvala :) [sm=bravo.gif] Jaz imam nosni aspirator na baterije; zeloooooo zadovoljna edino kaj je fajn prej, fiziološko raztopino malo nakapljat v nosek da razmoči vse in gre full lepo vse ven. Sicer se itak tamala buni in protestira ko nosek čistima ampak veliko manj kot z vatico, pa full hitro je fertik. Pa fajn je ker dobiš nastavek za novorojenčke in dojenčke in za malo večje. Kaj se tiče glasnosti pa malo že brni nena se pa tak dere kot sesalec. V glavnem jaz sem zelo zadovoljna. Imam pa tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486 [sm=smiley20.gif][sm=smiley17.gif]

ly117 hvala :) [sm=bravo.gif]

matcar tudi tebi hvala, ja sem ugotovila da smo najmlajši hehe :) [sm=bravo.gif]

No drugače pa smo s emi danes zbudli prvič ob 7ih jaz na brzino pampers menjala, ati nahrano pa smo že vsi trije spali v posli dalje, mala je spala do pol12, midva pa tudi ljubima spanje tako da smo vsi trije hrgolili v posli do pol12 [sm=zardeva.gif] . Sej zato pa potem hrana, pa čez dan skoraj nič spanja, po kake pol ure ostalo pa malo cartanja, največ pa itak v vozičku čveka sama s sabo. Smo bli fajn skoraj celi dan na vrtu veni se sončli, no razn tamala v senci hehe.
Zdaj pa že skopana in sita spi v posteljici :) Pridna je kot angelček [sm=smiley27.gif][sm=smiley17.gif]

Imam pa eno vprašanje; na prvi posvetovalnici sva dobili zapopek eno mazilo TOBREX imela je namreč malo rdeč popek ker je baje full globok. No s tem mazilom sem jaz njej po navodilu mazala zjutraj in zvečer. Rdečina je že zdavnaj zginla, nihče mi ni reko kak dolgo mazat, jaz tele pa tudi nič vprašala v tisti gužvi čist pozabla [sm=smiley5.gif] . No ima katera kakšne izkušnje kak dolgo bi naj mazala popek? [sm=zmeden.gif]

Lep večer še dalje [sm=smiley31.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (2.5.2012 7:05:00)

Jutro![sm=zaspan.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (2.5.2012 7:09:17)

Mi3 smo že pokonci,noč bla ful prekratka danes.[sm=smiley13.gif]Sicer sta spala oba,samo jaz sem šla ful pozno spat,pa sem cela adijo še.Me bo že kafe spravo k sebi.[sm=smiley36.gif]
Tjashiika-ja,tega imamo mi tudi za nosek in je zakon.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Glede popka pa je tak.Dobili sta mazilo,ker je imela vneto.Če praviš,da je že ok,pol ne rabita več mazat.Ponavadi se ta Tobrex uporablja 5 dni do 3x na dan.Je pa AB to drugače in mislim,da sta porihtali že in ni treba več.Kje imata pa P?

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (2.5.2012 8:07:53)

Jutro!

Midva z malim 100% boljše kar se tiče zdravja. Sicer sem mu ravno nos čistila in se je valda spet drl, ampak ok, diha pa lahko.

TjaShiika hvala za link. Bom šla lepo kar tega kupit verjetno, ker mi gre na živce tale sesalec vlačit sem in tja. Sploh sredi noči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Verjetno sosedi mislijo da sesamo ob dveh zjutraj.

Kdaj pa kje je kava jutri?

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (2.5.2012 8:18:45)

Jutro!

Midva z malim 100% boljše kar se tiče zdravja. Sicer sem mu ravno nos čistila in se je valda spet drl, ampak ok, diha pa lahko.

TjaShiika hvala za link. Bom šla lepo kar tega kupit verjetno, ker mi gre na živce tale sesalec vlačit sem in tja. Sploh sredi noči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Verjetno sosedi mislijo da sesamo ob dveh zjutraj.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]samo da sta boljša.Ja,zato sem jaz tega hotla na baterije.Je pa res super,vsepovsod ga zraven vzameš,baterije tudi dobiš povsod,če se slučajno sprazni.Jaz sem tak rekla,da če bi prej to vedla,bi ga že prej kupla,ne zdaj pri Teo-tu.

Kava pa baje ju3,samo ne vem,kje in kdaj?[sm=zmeden.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (2.5.2012 8:23:51)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jutro!

TjaShiika hvala za link. Bom šla lepo kar tega kupit verjetno, ker mi gre na živce tale sesalec vlačit sem in tja. Sploh sredi noči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]  Verjetno sosedi mislijo da sesamo ob dveh zjutraj.

[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] samo da sta boljša.Ja,zato sem jaz tega hotla na baterije.Je pa res super,vsepovsod ga zraven vzameš,baterije tudi dobiš povsod,če se slučajno sprazni.Jaz sem tak rekla,da če bi prej to vedla,bi ga že prej kupla,ne zdaj pri Teo-tu.

Točno tak! Jaz pa ta sesalec ven pa noter pospravljam, sedaj imam sicer parkiranega kar v dnevni sobi, ker se mi ga enostavno ne ljubi sestavljat in razstavljat, pa v omaro, pa ven,...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image] Tak da sem se odločla, da grem po tega vraga. Itak bo vedno prišel prav, sploh če bomo imeli še enega dojenčka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (2.5.2012 8:32:12)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

Včerej zvečer likala do 23h. Sem se pa celi dan spravljala pa mi nekako ni bilo. Zvečer pa akcija. Pol sem se pa še malo pred tv vrgla.
Spali čist v redu, sam za mene prekratko. [sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>