RE: Mariborčanke,24.del! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 7:42:42)

Jutro!

Auf že dolgo, predolgo, noč pa prekratka.

Sicer pa:
Bliža se "Superluna" - polna luna, ki bo nastopila 6. maja (v nedeljo) in bo tokrat kar za 14% večja in 30% svetlejša kot ponavadi, saj bo hkrati v perigeju (najbliže Zemlji). Superlune povzročajo močnejše plimovanje in premikanje zračnih ter zemeljskih mas, zato okoli njih pogosto nastopijo tudi močnejši potresi in druge naravne nesreče. Tokrat bo skoraj istočasno (8. maja) Luna tudi na najnižji točki deklinacije, kar lahko povzroči dodaten stres. Dnevi med 4. in 9. majem bodo zato na splošno precej občutljivi. Obstaja možnost poplav ali močnejšega potresa, morda na območju jugovzhodne Azije (Kitajska, Japonska, Tajska ipd.) ali Kalifornije. Premalo vemo, da bi lahko napovedali kaj gotovega, verjetno pa se bo po svetu zgodilo veliko zanimivih reči, povezanih tudi s povečanim "plimovanjem" naših čustev...  

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 7:44:37)

Neko čudno se dela zunaj.Kaj je kaki dež napovedan?[sm=zmeden.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 7:45:03)

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Sicer pa:
Bliža se "Superluna" - polna luna, ki bo nastopila 6. maja (v nedeljo) in bo tokrat kar za 14% večja in 30% svetlejša kot ponavadi, saj bo hkrati v perigeju (najbliže Zemlji). Superlune povzročajo močnejše plimovanje in premikanje zračnih ter zemeljskih mas, zato okoli njih pogosto nastopijo tudi močnejši potresi in druge naravne nesreče. Tokrat bo skoraj istočasno (8. maja) Luna tudi na najnižji točki deklinacije, kar lahko povzroči dodaten stres. Dnevi med 4. in 9. majem bodo zato na splošno precej občutljivi. Obstaja možnost poplav ali močnejšega potresa, morda na območju jugovzhodne Azije (Kitajska, Japonska, Tajska ipd.) ali Kalifornije. Premalo vemo, da bi lahko napovedali kaj gotovega, verjetno pa se bo po svetu zgodilo veliko zanimivih reči, povezanih tudi s povečanim "plimovanjem" naših čustev...  

Bomo mele veselico![sm=smiley36.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 7:49:52)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Gledam jaz tudi ja. Upam da ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 7:54:27)

Jutro!

Sicer pa:

Pri nas se je že začela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 7:57:38)

Jutro!

Sicer pa:

Pri nas se je že začela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]Mi nič ni všeč to.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 7:58:26)

Gledam jaz tudi ja. Upam da ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Pa nekaj grmi že celi cajt.[sm=zmeden.gif]Ne vem,bomo vidli,kako bo čez 2 uri!

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 8:01:01)

Pa nekaj grmi že celi cajt.[sm=zmeden.gif] Ne vem,bomo vidli,kako bo čez 2 uri!

Pri nas nič ne grmi, samo tako oblačno je. Ni mi všeč, pa še na pošto bi morala.

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 8:20:10)

jutro,

pri nas že dežuje oz. bolj škropi [sm=smiley13.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 8:24:05)

Spali tak-tak,se je Teo(je spal pri meni danes) celo noč nekaj mrdal,pa jamral.[sm=smiley13.gif]

pri meni enako [sm=smiley31.gif]. ja polna luna bo...

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 8:25:45)

Dan.

Danes se pa je res vlilo, točno pred vrtcem, midve s tamalo pa totalno poletno oblečeni, sva laufali po dežju. Sicer mrzlo ful ni zunaj, jaz sem v poletnem krilu, pa majci s kratkimi rokavi. Je pa tak prijeten zrak zunaj, oprano deluje.

Drugače pa jaz naslednje 2 tedna nenormalno gužvo v službi, se počasi spravljam zraven, saj bo nekako, a ne [sm=zmeden.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 8:33:13)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

jutro,

pri nas že dežuje oz. bolj škropi [sm=smiley13.gif]

Res? Pri nas na eni strani je full jasno, na drugi pa oblačno. Dežuje pa ne, pa tudi ne rabi...

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 8:42:10)

Midva grema probat srečo z vremenom in ga šibama na pošto. Tukaj se je pokazalo sonce, tudi zjasnilo se je malo, tak da jaz upam da deža ne bo. Dajte se odločit kaj bo s kavo, pa naj mi katera pošlje prosim sms kako ste se odločle.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 9:00:54)

Pa nekaj grmi že celi cajt.[sm=zmeden.gif] Ne vem,bomo vidli,kako bo čez 2 uri!

Pri nas nič ne grmi, samo tako oblačno je. Ni mi všeč, pa še na pošto bi morala.

Pri nas pa je grmelo,zaj pa sonce sije,so vsi oblaki šli vstran in toplo je ful.Nobenega deža ni blo.

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 9:02:12)

dan...

otroci v šoli, vrtcu...

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 9:02:48)

Meni je pa Teo pravkar zaspal,tak da bom vidla,do kdaj bo to trajalo.Moja kava danes je še pod vprašajem,odvisno od mulca.Je pa čez noč zobek predrl ven,tako da smo bogatejši za enega.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 9:03:12)

Pri nas pa je grmelo,zaj pa sonce sije,so vsi oblaki šli vstran in toplo je ful.Nobenega deža ni blo.

tu pa se vlilo , tak malo ne preveč, pa nič grmelo[sm=smiley36.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 9:04:45)

če bo, še morda jaz uletim na kafe danes....[sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 9:05:04)

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

tu pa se vlilo , tak malo ne preveč, pa nič grmelo[sm=smiley36.gif]

Hecno,ne? Pa smo v istem mestu![sm=smiley36.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 9:05:37)

Hecno,ne? Pa smo v istem mestu![sm=smiley36.gif]

ja...menda že[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 9:06:15)

Kava ziher bo,samo pri meni je vprašanje,ker je Teo zdaj zahrgolo.Kako dolgo pa bo trajalo pa ne vem.Ob 12-h glih nem hodla več tja.

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 9:07:42)

Kava ziher bo,samo pri meni je vprašanje,ker je Teo zdaj zahrgolo.Kako dolgo pa bo trajalo pa ne vem.Ob 12-h glih nem hodla več tja.

jaz bom vidla, če bom sploh ven lahko prišla, ker je cel parking zbasan spet[sm=smiley3.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 9:08:06)

Aja,punce,glede dopoldanskih kav!

Jaz sem zato,da se zdaj prej dogovarjamo za kave,ker ob 10-h bo že ful vroče.Katere pač imate možnost prej.Jaz sem za to,da se ura prestavi na 8.30 ali 9.00.Povejte,če se strinjate!

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 9:09:13)

Aja,punce,glede dopoldanskih kav!

Jaz sem zato,da se zdaj prej dogovarjamo za kave,ker ob 10-h bo že ful vroče.Katere pač imate možnost prej.Jaz sem za to,da se ura prestavi na 8.30 ali 9.00.Povejte,če se strinjate!

[sm=bravo.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (3.5.2012 9:09:30)

Dobro jutro

Spet sonček.  Prej pa je lilo, ne?

Oz. malo zalilo.

Sevidjamooo  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .

Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>