Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.2.2013 7:53:23
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.2.2013 8:03:19
|
|
|
|
oktober11
|
jutro vsem, tudi jaz pri kavici. ne vem kam se je zgubilo spanje našega malega, spet se ob pol 7h vstajava čez 2 tedna pa nas čaka vpis v vrtec, jupiiii. pri vlogah komplicirajo, če jo jaz prinesem (glede na to da je moj vlagatelj)? malega pa ne rabim meti poleg, ali? pozneje pa na pico s kolegico, mmmmmmmmm majakla emmmm, slučajno kaj pričakujete?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.2.2013 8:29:15
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Logoped za nama. Zaj pa kafe,pol pa z Sammy ven na luft,popoldan pa jo grem v pasjo šolo vpisat.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.2.2013 8:29:44
|
|
|
|
matcar
|
Pa gremo na novi del!!!!!![sm=bravo.gif]
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.