Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.1.2013 12:09:38
|
|
|
|
arabela*
|
Včeraj sem še M postrigla, so šli njeni dolgi lasje stran....imela je full lepe ampak česanje, pranje, znanstvena fantastika tak da sem ji full skrajšala in danes s figaro navila
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.1.2013 12:10:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ravno od zobarja.Kljub injekciji me ful boli,me je tudi med vrtanjem al kaj je delala saj ne vem.Eh... kaj pa te? Ti zdravi zob?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.1.2013 17:02:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ravno od zobarja.Kljub injekciji me ful boli,me je tudi med vrtanjem al kaj je delala saj ne vem.Eh... kaj pa te? Ti zdravi zob? Ja,zdravi mi,rekla pa ni nič zakaj sploh.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.1.2013 21:43:41
|
|
|
|
zori82
|
pozdravljeni izdelujem magnetke oz. črke za vrata otroške sobice...več na http://www.facebook.com/Crkarije lp
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.1.2013 14:50:43
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, nekak na približno sva se pozdravila, oba imava še okoli 37,4 vročine. ampak greva kar danes nazaj v LJ. tako, da jutri zjutraj že štartamo s terapijami, ker mislim, da mi ne bodo podaljšali še za 1 teden in ker sva že zdaj 2 dni zamudila . upam, da so ceste ok in da ne sneži preveč v LJ. lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.1.2013 9:01:56
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pa ga imamo spet. Sneg. Bambi upam da se vama bo izteklo po načrtih. Kava kdaj?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.1.2013 10:16:57
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.1.2013 10:21:06
|
|
|
|
matcar
|
Pri nas vse po starem,čez vikend bluzli doma,pa pri tašči.Snega je ful,pa še kuj sneži,ceste pa katastrofa od katastrofe. Otroški so danes,tak da grem v štacuno po futer,pa plenice.Aja,včeraj je Teo dopoldan bil brez pleničke,je kr sam izrazil željo po wc-ju.Sicer se je polulal v hlače ampak en začetek pa je že. Popoldan pa 2 sestanka,v vrtcu in šoli.Spet bo pestro. Kava-zaenkrat imam mirno čez teden tak da kr rečite,kdaj lahko,se bom po vas orientirala.Ly-te pa mi še eno polek prinesi,če se boš spomnila.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.1.2013 11:07:47
|
|
|
|
arabela*
|
Dan snegggg....pfuj, bljak...no ja za skozi okno gledat je super... A je včeraj imela vročino čez dan..........danes več nič tak da je šla v šolo, vedno nekaj ..prej ko smo v tisti full vlagi živeli, pa nikoli nobena bolana Pri M v vrtcu pa se je centralna pokvarila, tak da imajo bolj hladno, upam da se ne prehladi.. Sem otroško pospravljala, zdaj še papirologija, pa vse ostalo, popoldne pa bomo za spremembo z malečkima doma, bomo brale imata obe bralno značko za pripovedovat
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.1.2013 11:08:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kava-zaenkrat imam mirno čez teden tak da kr rečite,kdaj lahko,se bom po vas orientirala.Ly-te pa mi še eno polek prinesi,če se boš spomnila. mogoče še jaz uletim
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.1.2013 11:10:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pri nas vse po starem,čez vikend bluzli doma mi smo bili včeraj čist cel dan doma...vauuuu sem stene malo flekice belila, sem tak alergična če je kle kaka pikica
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.1.2013 11:11:35
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* A je včeraj imela vročino čez dan..........danes več nič tak da je šla v šolo, vedno nekaj ..prej ko smo v tisti full vlagi živeli, pa nikoli nobena bolana Zakaj pa jo danes že v šolo pošiljaš? Če je imela včeraj še vročino, bi bilo pametno da je vsaj 1 dan brez, ker na tak način bo samo druge okužila, tudi če sama nima več danes vročine je kužna sigurno! Pa sem jaz daleč od starša ki bi otroke zavijal v neko vato pa jih ne vem kaj držal doma, samo to se mi pa zdi absolutno prehitro, ne samo zaradi nje ampak zaradi drugih. Pol se pa čudimo, da je toliko tega sranja v šolah in vrtcih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.1.2013 13:53:37
|
|
|
|
oktober11
|
dan dopoldansko sankanje uspelo sedaj pa čakam da se zbudi in greva spet malo ven. če je pa tak hecni ko mu ni nič jasno kaj se dogaja. te se pa drži tak resno, kot da bi bil voditelj informativnega programa edino vso to oblačenje me rahlo živcira kava... zmenite se
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.1.2013 17:23:45
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Zunaj snega za prodat midva pa doma V petek smo ostali še brez avta, ga je ko se je vračal domov pustil na avtocesti v Avstriji. Smo imeli celo reševanje avta, na koncu ga pripeljala vlečna služba, danes upam da bo že popravljen. Denarnica pa itak posledično najbolj trpi. Pa moji živci, ker sem hotla v petek deda naružit zaradi sitnobe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.1.2013 20:56:03
|
|
|
|
ly117
|
Kava v četrtek. Kje, men je vseeno. Določite ve ko boste z malčki prišle.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.1.2013 21:00:48
|
|
|
|
ly117
|
Majakla, kje se skrivaš?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.1.2013 21:01:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Zunaj snega za prodat midva pa doma V petek smo ostali še brez avta, ga je ko se je vračal domov pustil na avtocesti v Avstriji. Smo imeli celo reševanje avta, na koncu ga pripeljala vlečna služba, danes upam da bo že popravljen. Denarnica pa itak posledično najbolj trpi. Pa moji živci, ker sem hotla v petek deda naružit zaradi sitnobe.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.1.2013 21:20:29
|
|
|
|
majakla
|
Čer Ly: doma, se smilim sama sebi. Še 1x hvala in ena slikica: Nik šel danes po dolgem času v vrtec, kak mi je blo čudno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.1.2013 6:02:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Zunaj snega za prodat midva pa doma V petek smo ostali še brez avta, ga je ko se je vračal domov pustil na avtocesti v Avstriji. Smo imeli celo reševanje avta, na koncu ga pripeljala vlečna služba, danes upam da bo že popravljen. Denarnica pa itak posledično najbolj trpi. Pa moji živci, ker sem hotla v petek deda naružit zaradi sitnobe.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.1.2013 6:03:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kava v četrtek. Kje, men je vseeno. Določite ve ko boste z malčki prišle. Lahko v SO ob 9-h?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.1.2013 8:30:53
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! No,pa je eden podlegel bolezni.Saš! Sicer ima ful vročino samo,vse ostalo pa je ok,torej ne kašlja,nima nahoda.Kuha pa ga že od včeraj popoldan.Bomo vidli,kaj se bo izcimlo iz tega. Na kavo pa vseeno pridem!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.1.2013 8:41:41
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.1.2013 8:58:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: doma, se smilim sama sebi. Kaj pa te? IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še 1x hvala Ni za kaj, če je to bilo namenjeno meni.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.1.2013 9:00:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! No,pa je eden podlegel bolezni.Saš! Sicer ima ful vročino samo,vse ostalo pa je ok,torej ne kašlja,nima nahoda.Kuha pa ga že od včeraj popoldan.Bomo vidli,kaj se bo izcimlo iz tega. Na kavo pa vseeno pridem! , pa da ostane samo pri vročini.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 15.1.2013 9:19:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! No,pa je eden podlegel bolezni.Saš! Sicer ima ful vročino samo,vse ostalo pa je ok,torej ne kašlja,nima nahoda.Kuha pa ga že od včeraj popoldan.Bomo vidli,kaj se bo izcimlo iz tega. Na kavo pa vseeno pridem! , pa da ostane samo pri vročini. Podpis
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......