Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 8:12:57
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Morgen! Grem v lekarno, uganite koga kuha...mene itak!!! zate. kako pa je z Juretom? ima koze? Jaz boljše, Jure pa nima koz. Sva se šla pokazat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 8:14:45
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Včeraj preživeli super popoldan pri eni junijki Danes pa ga šibamo k severnim sosedom, gre mama po bundo za sebe končno, ker mi je stara dobesedno razpadla, v plaščku pa me zebe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 9:57:06
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Zdaj ko je polna luna mimo upam da se bo stanje pri nas umirilo. Za zdaj kaže že tak. Karmen super za Jureta da nima koz, čeprav bi bilo fajn da jih čim prej preboli. In fajn nakupuj.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 11:06:25
|
|
|
|
majakla
|
dan študiram kaj bova z Nikom popoldne, A. spet dela. Zdaj pa doma lenarimo. Ja, Ly, luna se ravnokar zaključuje, kaj vam je te nagajala? Bambi: kak je tvoj? Aja, glede kozic, sem jih mela na stara leta, pa ni blo panike. Vsem bolanim PiKAPokE, Matcar, Karmen, ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 11:32:06
|
|
|
|
Arwenko
|
dan... moj dela, midve doma lenarima, v bajti imamo raztur, se moram malo lotit zadeve, ko gre tamala spat. Razmišljam še kaj bi danes za kosilo, pa tudi nimam pametne ideje. Popoldne pride ena parit psičko z našim psom, zvečer pa če bo vse po sreči peljem tamalo k tastu in greva z mojim malo ven, da imava vsaj malo časa zase
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 12:16:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: kak je tvoj? v redu, ni še ta pravi. ful je lačen, ko je doma, včeraj se je že preveč najedel zvečer in mu je bilo potem slabo . zdaj ga pa še bolj verjetno matra hrana, ker ne kadi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 12:36:13
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Kavica...malo net... Itak spet norišnica, zjutraj me budilka zbudila, spila kaffe, se porihtala in k frizerju, sem kar na kratko vsekala...no skoraj Potem naokoli, otroci so danes malo pri babici, ker sta dva prijatelja tam in se bojo igrali....midva pa tak popoldne malo relax, pa na koffe k prijatlom
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 12:50:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: kak je tvoj? v redu, ni še ta pravi. ful je lačen, ko je doma, včeraj se je že preveč najedel zvečer in mu je bilo potem slabo . zdaj ga pa še bolj verjetno matra hrana, ker ne kadi.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 12:53:39
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Mene še kr drži,nimam ne vonja ne okusa,komaj diham,pa še herpes se mi je spustil. Pa še v bedu sem totalnem.Me pa nekaj muči.Namreč menze sploh nisem dobila ta mesec(običajno jo okoli 15-ga),zaj pa ne vem,kaj si naj mislim.Sem pa sicer ene 2-3 mesece ful bogo imela.Kaj ve mislite?Je možno to,da je sploh več ne bom dobila zaradi sterilizacije?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 12:54:41
|
|
|
|
matcar
|
Pa vsem bolančkom,velikim in malim !
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 19:29:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, Ly, luna se ravnokar zaključuje, kaj vam je te nagajala? Trma, ipika, ipika in še enkrat ipika , uveljavanje svoje volje,...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 20:40:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Mene še kr drži,nimam ne vonja ne okusa,komaj diham,pa še herpes se mi je spustil. Pa še v bedu sem totalnem.Me pa nekaj muči.Namreč menze sploh nisem dobila ta mesec(običajno jo okoli 15-ga),zaj pa ne vem,kaj si naj mislim.Sem pa sicer ene 2-3 mesece ful bogo imela.Kaj ve mislite?Je možno to,da je sploh več ne bom dobila zaradi sterilizacije? Glede sterilizacije ne vem kak je, ampak komot so lahko živci krivi, stres in pri tej tvoji neprenehni laufariji - komot.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 20:40:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, Ly, luna se ravnokar zaključuje, kaj vam je te nagajala? Trma, ipika, ipika in še enkrat ipika , uveljavanje svoje volje,... Te je pri nas nonstop polna, hahahahaaaaaa.a.a.a.a...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 20:41:29
|
|
|
|
majakla
|
Otrok pri seki, ded na poti damu, pol pa na tarok. (Upam, da jih spet nabrišem.)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.12.2012 20:41:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: kak je tvoj? v redu, ni še ta pravi. ful je lačen, ko je doma, včeraj se je že preveč najedel zvečer in mu je bilo potem slabo . zdaj ga pa še bolj verjetno matra hrana, ker ne kadi. bogi, bogi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.12.2012 21:52:07
|
|
|
|
majakla
|
halo? .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.12.2012 22:09:14
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla halo? . kuku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.12.2012 23:28:55
|
|
|
|
arabela*
|
čer Malo miru ob sladoledu s smetano...komaj še gledam.. Spet cel dan naokoli.... Zjutraj bila v nabavi za jutrišnji večer, potem brzake skuhala testenine, pol šli drsat v meto, je bila A še z eno kolegico zmenjena in smo mogli it, zeblo pa me tak, da me je kljub kuhančku zanohtalo No proti večeru pša še k tašči na obisk ...in je že konc dneva)
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.12.2012 0:44:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla halo? . kuku Aaa... ok, sem se že vstrašla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.12.2012 10:07:14
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.12.2012 10:35:44
|
|
|
|
ly117
|
Zato vam želimo
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.12.2012 10:54:10
|
|
|
|
majakla
|
Jutro komaj čakam, da se to noro leto konča
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.12.2012 14:20:48
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Še zadnjič to leto huh tisoč želja, upam da se izpolnijo vsaj tiste "glavne" in najbolj pomembne. Sicer pa kjerkoli že boste in s komerkoli boste praznovale imejte se fino (jaz sploh nimam nekega občutka da je novo leto) pa se beremo spet drugo leto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.12.2012 17:42:47
|
|
|
|
Arwenko
|
Drage moje punce, imejte se lepo danes v krogu svojih najbližjih ali kje drugje in vsem eno čudovito leto 2013
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.12.2012 17:47:18
|
|
|
|
majakla
|
Dober večer Ej, čez kakih 5, 6 let, pa ga lahko skup začagamo. Mi gremo počasi v mesto, malo lučke pogledat, pol ga k staršem na biftek... Torej, kjerkoli že, lepo se imejte, najbližje polupčkajte in super mega fantastično vstopite v novo leto. SREčNO 2013 .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?