tjaShiika -> RE: Mariborčanke,24.del! (25.12.2012 1:12:02)
|
Heila; Maks vse najboljše [sm=darilo.gif][sm=rozica.gif] Bambixxx [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Glede sester pa ja, mam enih par zelo sočnih zgodbic, tak, da vem kak pa kaj se obnašajo, no ampak tak kot se do pacientov obnašajo se še 3x huje med sabo. Groza. Včasih me je sram da sem bodoča dipl.m.s. Žal ampak tako je :/ Pa vedno huje bo. Nekatri pač niso za ta poklic in potem trpijo vsi, pacienti, svojci, sodelavci... mah škoda besed za take. Jaz mam sedaj omo v bolnici, je padla in si zlomla kolčno kost, pa krvavitve v možgane je povzročo padec, no in včasih ko pridem tja, prvo brisačo pa umijem omo ker tako kot jo pustijo tam je groza, vse dokler me niso vprašali kak jaz vem kje so brisače pa kam jih vrečt pa bla bla bla no in sem povedla, zdaj je vsaj umita in urejena ko pridemo na obisk. Podobne zgodbe so v domovih za ostarele, tam ko svojci hodijo redno na obiske so ljudlje spedenani do kraja, tam ko pa pridejo 1x na mesec pa jih pustijo gnit v eni plenici 24h, niti umijejo prav, hranijo na silo da nose zapirajo da usta odpre bogi starostnik če ne pa brizgalka pa hrana v brizgalko pa v usta šopaj. GROZA.. no še 10000 takih zgodb. No glede teh božičnih daril grrrr, ne vem zakaj ljudje sprašujejo: Čuj kaj pa rabiš za Zaro??? .. pa povem igrače ali pa knjigice so še bolj zaželene, no odgovor je itak super (cot imamo toliko da brezveze) .. in potem klic ćez 2 dni, čuj sem dobla tako lepo oblekico za tamalo ali pa bodije.. pa sem tam: aaa bodi te dražje pride kot pa knjigica v lekleru za 4e. Pa točno povem kje pa kake kupit.. zaj pa al bom začela isto delat kupovala ravno kontra kot mi naročijo ali pa nebom več razlagala kaj rabi. No vsaj babica in dedek sta se držala tega in je danes dobila tako vlko pupo ki je vbistvu fant, večji skoraj od nje. Vsak nekdo :) Mogoče sem tudi malo egoistična, ampak če jaz nekoga vprašam kaj rabi pa mi bo reko kozmetika nebom zoknov kupovala.. mah, najboljše bi bilo prespat drugo polovico decembra :) No vsem pa želim lepše in mirnejše praznike, srečno novo leto pa obilo zdravja, sreče, smeha, ljubezni in denarja seveda. Ostalo pa bo že ;) Aja a fajna darila heheheheheh
|
|
|
|