bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (22.12.2012 20:49:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx hvala za pikepoke. danes so mu našli rano na želodcu, jo zaprli z endoskopom, dobil je tudi transfuzijo krvi, zdaj pa ga opazujejo, če je samo to ali je še kje kaj. če bo do jutri ok, bo celo lahko čaj dobil za pit. on pa že sanja o šniclih, kak je lačen bogi [sm=smiley13.gif] . pa danes sem ga malo umila po 2 dneh, pa preoblekla sem ga. tote sestre tam so čist zanič, niti mu ne prinesejo mokre cunje, da bi se sam malo obrisal, niti vode, nič. katastrofa! [sm=hudicek1.gif] No, držim pesti, da je le to, saj je že to dovolj in da bo lahko čimprej jedel. Verjetno so že bolj praznični tam. Pa jim je kaj rekel? Dobro, da ima tebe. ne, saj veš moški. pa noče se kregat [sm=smiley13.gif]. mah saj so povsod iste, menda edino na pediatriji so človeške sestre. ko sem bila jaz v porodnišnici in imela strogo mirovanje (tak, da nisem smela niti sedet v postli niti na wc it!), mi je sestra prinesla lavor vode, mi ga postavila na mizo in šla. isto je bilo s hrano. zdaj se pa umij in jej, če ne smeš niti sedet! grozne so no [sm=hudicek1.gif].
|
|
|
|