Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 18:27:35
|
|
|
|
uškinamama
|
Malemu bi še enkrat povedla tisto kar mu vsak dan. Sicer pa me je življenje skušalo, tako, da že sedaj nekako živim, kot da je konec tik pred vrati. Ne uspe mi ravno sto procentno...sem pa blizu
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 18:29:58
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Meni je Frodo tu nekje Glenn... seveda
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 22.4.2012 18:30:42 >
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 18:31:33
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama da že sedaj nekako živim, kot da je konec tik pred vrati. To za nekatere ne bi bilo dobro. Kolikor vidim, bi ene postale pijanke, ene bi samo knjige brale, ene bi bile holivudske kur*e, ene lopovi, ene zalepljene na svoje možeke
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 18:50:13
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu To za nekatere ne bi bilo dobro. Kolikor vidim, bi ene postale pijanke, ene bi samo knjige brale, ene bi bile holivudske kur*e, ene lopovi, ene zalepljene na svoje možeke majke ti, kam si mene uvrstila
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 18:51:09
|
|
|
|
mateyka
|
charlotte (S&tC)? wth..
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 18:58:28
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka charlotte (S&tC)? wth.. saj si mi v bistvu Janine Turner, Charlotte se je pojavila šele na tisti temi, kjer si se lisičje izvlekla
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 19:04:50
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh IZVIRNO SPOROČILO: LuLu To za nekatere ne bi bilo dobro. Kolikor vidim, bi ene postale pijanke, ene bi samo knjige brale, ene bi bile holivudske kur*e, ene lopovi, ene zalepljene na svoje možeke majke ti, kam si mene uvrstila Jaz nič... Ki si se ti našla?
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 19:06:48
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Jaz nič... Ki si se ti našla? boljš da ne veš ...ampak nikjer.
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 19:15:32
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh le Frodo mi zaenkrat dela težave..ne najdem pa ne najdem..
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 19:27:10
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: posh le Frodo mi zaenkrat dela težave..ne najdem pa ne najdem.. ja, ne vem v čem je problem...misteriozno..
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 19:28:53
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh saj si mi v bistvu Janine Turner aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 19:46:03
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: posh saj si mi v bistvu Janine Turner aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaj ne štima? se bom še s tabo namatrala.. pa slikic mi ne gre limat
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 19:47:03
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh liliana je itak Sharon Stone Itak..... Edino prekrižanje nog mi dela še nekaj težav......ker pa je Sharon to tudi nekaj časa vadila, da je bil uspeh optimalno zagotovljen, ob trdi vaji ne dvomim v uspeh.....
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 19:47:40
|
|
|
|
mateyka
|
jaz se počutim kot Liz Lemon, kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 19:52:34
|
|
|
|
uškinamama
|
JAO, punce....iz zadnjih trenutkov na šeron ston , kako vam uspe...grem jaz gledat x factor
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 20:38:30
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz se počutim kot Liz Lemon, kaj praviš? sem morala kar v google vržt...who the hell is Liz Lemon?
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 20:41:07
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Edino prekrižanje nog mi dela še nekaj težav......ker pa je Sharon to tudi nekaj časa vadila, da je bil uspeh optimalno zagotovljen, ob trdi vaji ne dvomim v uspeh..... to misliš brez hlačk, ne? a tak vadiš?
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 20:48:27
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama JAO, punce....iz zadnjih trenutkov na šeron ston , kako vam uspe... zavajajoč naslov..
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 21:07:57
|
|
|
|
ronja
|
uškinamama, predno začneš razmišljat o kakih zadnjih dnevih, moraš nujno še enkrat sem uletet, ok? Da boš dala na "to-do" list!
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 22.4.2012 22:03:57
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh to misliš brez hlačk, ne? a tak vadiš? S hlačkami že obvaladam......
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 0:19:00
|
|
|
|
LuLu
|
Jap, jaz sem še tu... če bi bil včeraj zadnji dan, bi bilo katastrofalno dolgčasen
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 8:28:42
|
|
|
|
alda
|
Zadnji dan? Upam, da ne tako kmalu, ker še nisem pripravljena!
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 9:01:31
|
|
|
|
mojamura
|
jaz sem v bistvu : pod krinko
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?