Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 9:16:15
|
|
|
|
alda
|
Mura
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 10:18:48
|
|
|
|
alda
|
no če bi bil jutri moj zadnji dan/danes ne .ker sem že veliko stvari naredila, ki jih zadnji žiher nebi / bi odletela v ameriko,da bi obiskala grob Joya Ramona, pa Metallico še enkrat v živo slišat, potem pa bi me že po vsej verjetnosti od vzhičenosti srce izdalo bdw:ker je tema fajn obiskana, pa da ne bom še ene odpirala: moj sine bi rad prstan z lobanjo , kje naj dobim kakega dobrega/ne lih unga ki jih za maškare prodajajo/ al pa ga ima katera doma in bi se ga rada znebila
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 10:59:12
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: mateyka mura, pazi da ne končaš v "bubble-u" http://www.youtube.com/watch?v=Os18FgH6RQ0&feature=relmfu LoL hahahahahaha ažasonolofontü :)))) the danger of being super handsome - skrij uno Halle Berry v sebi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2012 11:16:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2012 11:18:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 11:21:56
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura http://www.skullrings.net/intro.htm ali pa pri kakem zlatarju daš naredit po naročilu Zlato pa ni lih po našem okusu, pa še za skoraj 8letnika ni! Hvala za namig ..bova probala kaj dobit una stran je ...sam cene pa tud!! a misliš, da bi poslali V SL? mogoče če bi lih kmalu bilo tistih zadnjih "24 ur"
< Sporočilo je popravil alda -- 23.4.2012 11:24:31 >
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 12:47:45
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Katera Vivien in kateri Edward? S flašo bi se valjala po postelji, v bani samo s kozarcem. Saj se nočem utopiti v zadnjih urah . Pismo, sem si že čisto zamislila scenarij v glavi. Napovejo, da bo čez 24 ur na zemljo padel asteroid (jaz sem pa 10 let mlajša, še brez otrok, ker je lulu ukazala, da si jih moram odmislit), ljudstvo zajame panika, bežijo levo in desno, jaz si pa mislim, pa kaj bi bežel, če bo padel na Zemljo, je itak vseeno, kje si. vivien & edward http://www.youtube.com/watch?v=7jl9EwhdcCo ..takle bi naj bile tvoje zadnje ure
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 12:48:41
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Mura ja mura!!! p.s. z Bohlenom bi imela srečanje čisto in samo "profesionalno"..če bi imel "bolane", bi mi dol viselo, ker bi itak to bil moj zadnji dan
< Sporočilo je popravil posh -- 23.4.2012 12:53:45 >
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 13:05:08
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Mura, preimenovat se mroaš: Muraindiskajz yeeeesss my name is mura....mura indiskajz
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 13:06:27
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh IZVIRNO SPOROČILO: alda Mura ja mura!!! p.s. z Bohlenom bi imela srečanje čisto in samo "profesionalno"..če bi imel "bolane", bi mi dol viselo, ker bi itak to bil moj zadnji dan posh aaa....profesionalno v narekovajih....a povaljala bi ga al kak??
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 13:19:27
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura posh aaa....profesionalno v narekovajih....a povaljala bi ga al kak?? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muraaaa!!! v narekovajih, ker nisem "profesionalka"
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 13:24:50
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh IZVIRNO SPOROČILO: mojamura posh aaa....profesionalno v narekovajih....a povaljala bi ga al kak?? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muraaaa!!! v narekovajih, ker nisem "profesionalka" saj z zadnji dan je pa itak vseeno sam da je
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 13:28:08
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda saj z zadnji dan je pa itak vseeno sam da je govori zase
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 13:30:40
|
|
|
|
mojamura
|
posh saj vem ja....ampak če pa malo domišljije uporabiš pa si lahko zamišljaš recimo ti pa dieter kot fred in ginger al kaj takega :)
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 13:30:55
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh IZVIRNO SPOROČILO: alda saj z zadnji dan je pa itak vseeno sam da je govori zase sem mislila bolj na profesionalnost ja zase....bi,..tako al drugače ..sam ne s tem tipom, bi rajš kakega bolj hard varianta...saj Mura je že pogruntala moj okus!
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 13:37:25
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura posh saj vem ja....ampak če pa malo domišljije uporabiš pa si lahko zamišljaš recimo ti pa dieter kot fred in ginger al kaj takega :) Bohlen ne zna ne pet ne plesat, aja...v domišljiji...ne , njega ni tam
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 13:42:06
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda bi rajš kakega bolj hard varianta... ja valjda, kakega si pa ti mislila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2012 15:13:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 15:20:33
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh IZVIRNO SPOROČILO: mojamura posh saj vem ja....ampak če pa malo domišljije uporabiš pa si lahko zamišljaš recimo ti pa dieter kot fred in ginger al kaj takega :) Bohlen ne zna ne pet ne plesat, aja...v domišljiji...ne , njega ni tam štekam kaj misliš http://youtu.be/6Gz1cjE5tIo
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 17:20:27
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: posh IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Katera Vivien in kateri Edward? S flašo bi se valjala po postelji, v bani samo s kozarcem. Saj se nočem utopiti v zadnjih urah . Pismo, sem si že čisto zamislila scenarij v glavi. Napovejo, da bo čez 24 ur na zemljo padel asteroid (jaz sem pa 10 let mlajša, še brez otrok, ker je lulu ukazala, da si jih moram odmislit), ljudstvo zajame panika, bežijo levo in desno, jaz si pa mislim, pa kaj bi bežel, če bo padel na Zemljo, je itak vseeno, kje si. vivien & edward http://www.youtube.com/watch?v=7jl9EwhdcCo ..takle bi naj bile tvoje zadnje ure Not bad. Not bad at all . kaj pa če se scenario razvije v tej smeri? http://www.youtube.com/watch?v=nE6Q7Cy9qTU&feature=related
|
|
|
|
RE: Jutri je zadnji dan... 23.4.2012 18:23:26
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kaj pa če se scenario razvije v tej smeri? http://www.youtube.com/watch?v=nE6Q7Cy9qTU&feature=related Pol pa res boljš, da grem še isti trenutek. Kako sranje! Sicer nimam zvočnikov... a si mehurčki slišijo ali nič?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?