Hope2 -> RE: Jutri je zadnji dan... (22.4.2012 11:24:22)
|
Nimam pojma[sm=hudicek1.gif][sm=zmeden.gif] Najbrž bi tako kot ena piše, da bi me pobralo že takoj[sm=smiley36.gif] Najbolj mi je pa všeč lilianin scenarij, ampak če to pomeni, da umrem samo jaz, mož in dete pa ostaneta živa, ne bi imela jajc tega naredit (ne prevarat, ne jim analožit pufe). Če bi vsi skupaj umrli, pa takoj izpraznit vse bančne sefe, vzeti kredite in uživati nekje na najbolj luksuznem mestu (vprašanje kolk časa bi zapravila, da bi iskala tisti idealni kraj[sm=smiley36.gif] in še pot do tja) in uživala bi z možem in otrokom. Vmes bi si vzeli kako uro, da še vsak zase uživa kokr ve in zna (zadovoljitev fantazij) in to bi bilo to. Metala se ne bi iz letala, mrkov ne bi gledala, karnevali me ne ganejo..... za ogled sveta oz določenih krajev, kamor si želim, itak ne bi bilo časa.... tak da bi se dala na en plac- plaža, pesek, palma, ugodna klima, seksi fantje s pahljačami, koktejl v roki, sladice za grickat, cartanje, uživanje, predajanje.... Sam spet je tu prvo vprašanje, če bi sploh bila zmožna preživet novico o 24 ur[sm=jezicek.gif], tak da bi po vsej verjetnosti kar ostala doma in čakla na tiste minute[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|