ronja -> RE: Jutri je zadnji dan... (22.4.2012 10:00:03)
|
Vidim, da sem pa srečka, veliko stvari iz vaših list se mi je že uresničilo: skok iz letala, beneški pustni karneval, popolni sončni mrk, čokolade se tudi dovoljkrat nažrem (sicer sem bolj na čokoladni sladoled, ampak tudi čokolada ni slaba)... Aja, pa mam eno: z lubijem na koncert od Stonesov (samo tudi ne bi zato letela nekam, ker je spet brezveze zapravljat čas na letalih, ampak ker smo itak hipotetični, bi bil to tisti koncert, ki sva ga hotela it gledat, v beogradu, julija 2007). Če bi bila sama, bi šla pa sama, ok? Težko izključim svoje iz svojega življenja... samo še čakam, da bo katera napisala, da bo še enkrat v zadnjih 24 urah celotno Vojno in mir prebrala..... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ankica, super igralec, samo moram priznat, da meni teli 2D liki nikoli niso potegnili, da bi kaj mela z njimi. Dokler ne vem, kak je tako, realno, kako diši, kak glas ima, kako zgleda brez maske... hvala lepa. Da bi pa to zadnji dan ugotavljala za enega tujca - ne, hvala[sm=smiley36.gif]. Sicer pa poglej ga v uni njegovi vlogi, za kiro je mislim da celo oskarja dobil (ali bil nominiran?) - kjer igra psihopatskega morilca... te bo po moje vse minilo[sm=smiley36.gif].
|
|
|
|