Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se sprati uši s solate? 21.4.2012 18:24:02
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jaz bi jo dala kar v banjo, pa s tušem.
|
|
RE: Kako se sprati uši s solate? 21.4.2012 18:27:43
|
|
|
|
Paštetka
|
Mehka solata ima polno rež. Uši se jo držijo kot klopi. Vsako posebej sem iskala, in jo ven prala. Pa sem nekaj časa namakala v vodi, sem mislila, da se bodo utopile...nič.
|
|
|
|
RE: Kako se sprati uši s solate? 21.4.2012 19:30:45
|
|
|
|
jabka
|
vrži v smetje
|
|
|
|
RE: Kako se sprati uši s solate? 21.4.2012 20:26:30
|
|
|
|
rozilu
|
Namakaj jo v slani vodi. Za polže učinkuje, mogoče pa tudi za uške. PS: aprila listne uši na solati?!?
|
|
|
|
RE: Kako se sprati uši s solate? 21.4.2012 20:28:57
|
|
|
|
Daschi
|
Mogoče bo pomagalo, če zliješ kis v vodo.
|
|
RE: Kako se sprati uši s solate? 21.4.2012 20:57:33
|
|
|
|
rozilu
|
...in dodaj še olje, pa je ne rabiš več zabelit (ampak s soljo resno mislim, najbrž dashi tudi s kisom )
|
|
|
|
RE: Kako se sprati uši s solate? 22.4.2012 5:46:57
|
|
|
|
Hope2
|
VSak list posebej pod tekočo vodo- gre zelo hitro in učinkovito. Kokr enkrat narežeš več ne spraviš vseh uši dol, res pa je, da ne vem če sol in kis delujeta.Mogoče še sodo probaš , sam ne skupaj s kisom ali soljo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?