Tanja_Jes -> RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI (14.5.2012 16:41:50)
|
Buška [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitke za [sm=rozacrtici.gif]. Kar predstavljam si, kakšen čudež doživljaš!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vse lepo še naprej!!!! k4pa0510...brez skrbi lahko vzameš tablet proti bolečinam, sploh potem, ko dobiš zdravila za rast foliklov....zna buča bolet...vsaj mene zmeraj boli od vseh teh umetnih hormonov. Glede dr. Zorn...sploh ne vem katera je to... prejšnji teden je bila dr. Korošec (v GK LJ) in zaenkrat moram rečt, da je bila super, posveti se pacientki, premeri vse folikle, sploh pa je bila pri meni na transferju 3 leta nazaj...in zame ima zlate roke [sm=smiley1.gif], saj smo prišli do naše pupe. Hanybany....zna bit hiperca, sicer je baje to dobr, saj kakor vem, je več možnosti da se prime [sm=smiley1.gif] Sicer pa...kako kaže? Je belina? Natke....[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Take zgodbe me ful potrejo! Ne vdaj se!!! Gasilka....stara borka...spomnim se da si bila ene 3 leta nazaj v postopku približno takrat kot jaz, ampak se ne spomnim, a ti je takrat uspelo [sm=zmeden.gif]. Če imaš jutri UZ, imaš verjetno u četrtek punkcijo...no, čimveč celic ti želim. Mi imamo danes štopko, v sredo pa punkcijo [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Srečno vsem, da čimprej zagledate [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]
|
|
|
|