k4pa0510 -> RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI (4.7.2012 19:03:45)
|
tjasa1, upam, da je vse uredu oziroma da BO!!!!! Jaz presenetljivo sploh nisem bila žalostna, razočarana, kaj šele šokirana. To je bil moj prvi postopek, sem ga komaj spoznavala in ja, ugotovila sem, da je to res ena velika loterija. Imela sem res lepo blastocisto, svoje [sm=hudicek1.gif] imam res redne, nikoli nobenih težav, razen endometrioze. Pa pol vidiš, da je toliko enih faktorjev, k se morajo poklopit, da je to groza. Jaz pravim, da bo vsaka enkrat prišla na vrsto. Res pa je, kot praviš, da se nobena ne sme prezgodaj veseliti. Najprej smo vesele, ko nam rastejo folikli. Naslednja stopnička je veselje ob pridelanih jajčecih. Ko sem sama prišla na ET, sem bila tako vesela, da sem se vsa tresla. No, danes se je vse to izničilo, a vendar se zopet veselim zamrznjenčkov, pa četudi se zavedam, da je do same vstavitve še dolgotrajen proces. Moramo se veseliti vsakega koraka, upati na najboljše in se res čim manj obremenjevat. Pa ne smemo imeti prevelikih pričakovanj, kajti pol smo res lahko preveč razočarane. Ampak, ve ste na konju, uživajte v vsaki minuti svoje [sm=nosecka.gif]!
|
|
|
|