pupika83 -> RE: Maj - Junij 2012 IVF/ICSI (24.5.2012 9:26:29)
|
Punce, pozdravljene! Po nekaj mesecih pavze se vam zopet pridružujem. Z nekaterimi od vami smo skupaj trepetale januarja oz. februarja, če se me katera še spomni. [sm=smiley36.gif] Čeprav sem mislila, da sem šla takrat v postopek sproščena, me je čist potrlo in sem rabila pavzo od foruma in vsega ostalega. Vsake toliko časa sem prišla pogledat, kako ste, ampak za pisat nisem imela energije. Bila sem vesela za vsako, ki ji je uspelo, in žalostna za vsako, ki ji ni. Se mi zdi, da letošnje leto do sedaj ni bilo ravno spodbudno s [sm=rozacrtici.gif] in [sm=modricrtici.gif], ampak verjamem, da je sedaj prišel naš čas in bomo kmalu vse [sm=nosecka.gif]. Zdej sem tudi jaz ponovno v postopku, in sicer imam dolg postopek pri Rešu. Tokrat imam še večjo dozo zdravil, tko da si dam vsako jutro 3 inekcije - ne vprašte, koliko časa to traja. [sm=smiley36.gif] Me že kar pošteno špika v jajčnikih, tako da upam, da foliklčki pridno rastejo. Mam pa zadnje dni oz. tedne precej gužvo na šihtu, kar mi čist paše, saj tako čisto pozabim na postopek. [sm=smiley36.gif] Držim pesti za vse in za vsako posebej! Naj bo tokrat uspešno! [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Silva, zelo lepo si uredila seznamček. Prosim, če dodaš še mene na seznamček: 27. 5. - UZ.
|
|
|
|