Tutan -> RE: Kako se znebiti odvečnih kilogramov in špeha po porodu?? (14.4.2012 19:04:43)
|
Kaj je meni pomagalo? 3x tedensko tek (sprva po malo, potem pa tudi po 10km na en mah) bodyrock 5x tedensko (imaš na bodyrocktv - na spletu - greš najprej na fitnes test, pa potem 30 dnevni challenge, potem pač vaje po zahtevnosti). Piling celega telesa 1x tedensko - in to orng piling, recimo pri stegnih kar možu rečem, da me orng zboksa [sm=smiley36.gif] To delam sedaj že cca 3 leta in moram rečt, da tako lepe postave niti pred porodom nisem imela. Rit je na svojem mestu, trebuh je lep, izoblikovan, v glavnem nikjer ni ničesar preveč, niti premalo (cca 56kg na 172 cm), mož je zadovoljen, jaz pa tudi [sm=smiley36.gif] Glede prehrane - načeloma jem 5x na dan, zjutraj kakšne otrobe, sadje, malico (spet odvisno kaj si zaželim), čez teden okoli 4h nekaj na hitro skuham, zvečer tudi obvezno jem. + veliko vode. Vsaj 2 l na dan. Pa cc 4 kafeje (v času študija se navadiš na dozo in brez svoje 2x jutranje doze sem kot zombi [sm=smiley36.gif]).
|
|
|
|