Tutan -> RE: Kako se znebiti odvečnih kilogramov in špeha po porodu?? (14.4.2012 19:32:39)
|
Ma jaz sem sama sebi največja motivacija, ko pogledam kakšno slikco iz morja izpred 4 letih [sm=smiley36.gif] Jaz vedno zagovarjam to, da se mora človek v svoji koži dobro počutit. Če se nekdo dobro počuti s 70,80kg in mu to paše, go for it. Jaz se s skoraj 70timi nisem. Bila sem nesrečna, žalostna in neproduktivna. Po drugi strani pa - pred porodom sem bila ko paličnjak, cca 49kg, in ko pogledam zdaj nazaj - tudi tisto mi ni bilo všeč. Najbolj sem si všeč s kg od 56-58, manj je že koščeno in tako bom rekla - všeč sem si takšna kot sem in za to nekaj naredim (cca 12 minut dnevno). Po drugi strani pa nisem človek, ki bi plačevala 2000€ za radne hipoxye in linea-e, ker tolk sem pa škrt. Za ta denar hm - peljem družino na orng dopust, jaz pa vse kar rabim je en dober šport modrc, pajkice in vredu lauf čevlje [sm=smiley36.gif] Pa en kup motivacije. Zdaj je sploh super, ko malega spakiram na kolo, pa gre z mano - cca 4km v eno smer, pa nazaj - se imava super [sm=smiley36.gif], zvečer pa tudi včasih sodeluje, ko mami dela vaje. Pa je moj tut doživljal poplave smeha, ko sem začela z vajami, ampak delujejo (in ne samo na meni, sem ogromno ljudi navdušila). Če je pa človek bolj umirjen, pa tudi kakšna joga pali.
|
|
|
|