Caitlin
|
Tko, se še jst mal oglasim. Mi tamala še spi, sem seveda mislila, da bo spala kakšne pol urce, zdaj je pa že 1 ura mimo, pa še kar spi. No, najbrž ne bo več dolgo, tako da moram hitro kaj napisat, da gremo potem na sprehod. Včeraj smo imeli spet telovadbo. Ponavadi je to bolj za mamice (aerobika, pilates oz nekaj vmesnega, kjer so naši otročki naše uteži) , včeraj pa so imeli telovadbo naši malčki. Nam je vaditeljica (sicer tudi že proti koncu nosečnosti) pokazala razne vaje za miganje, kako jim pomagat se obračat na trebuh in nazaj ... Je blo zlo fajn, kakšne vaje sicer še ne pridejo v poštev, ker sva bili še malo majhni, vendar upam, da si jih zapomnim teh nekaj mesecev, da jih bova lahko potem delali. So pa vsi malčki (stari večinoma 5-9 mesecev) z izjemo ene po vadbi padli dol in zaspali. Je bilo prav fajn, da smo potem še mamice malo poklepetale kendicka: lepo, da ste uživali na morju. Ko tkole berem, vsi pravijo, da je najlažje iti na morje prvo leto. Nam žal letos ne bo uspelo. Imamo preveč finančnih "bremen". Bomo morali streho dvigniti (upam, da bo vreme kmalu dalj časa lepo, da bodo lahko začeli), pa še avto nama je začel fulll kurit (prej okoli 6,5 zdaj pa kar nad 8) in ga bo treba zamenjat. In seveda si je moj v glavo vtepel, da bo kupil mazdo 6 karavan in sploh ne gleda kakšnih drugih avtov (npr kia ceed karavan, ki je kar precej cenejša). Pa seveda more bit že tanov model, kar spet podraža zadevo ... Ah, sem že ugotovila, da žal veliko besed ne bom imela zraven. Pa saj po eni strani se mi sploh ne da ubadat s tem, samo na živce mi gre, ker vse tako ozko gleda. Ah, bo že. ursonok: res, dobra si, da se tkole selite. No, saj drugega vam ne ostane, ampak povsem verjamem, da je to kar velik zalogaj, vse uredit. Kar se pa vzgoje tiče, se mi pa zdi, da se kar veliko staršem zdi, da so njihovi otroci prav grozni, potem pa vidijo kakšne res obupne, pa se kar nekoliko pomirijo, da morda pa le niso njihovi tako grozni. Pa saj to je prav, ne smeš vedno videti le slabih stvari. Sicer sama še nisem pri tem, ker je Taja najin prvi otrok, ampak si kar predstavljam kako bo. Spanje: naša je takooo pridna kar se nočnega spanja tiče, da jo ne morem prehvalit. Zvečer zaspi od pol 9h do 9h, včasih, če prehitro zaspi na joški, se zbudi še okrog 10h, da še malo poje, potem pa spi do 6h ali pa še malo dlje. Je potem kakšne 30 minut vsa nasmejana, potem pa spet zaspi za urco ali dve. Preko dneva pa še nismo ujeli enega ritma. Sploh zvečer je problem. Ponavadi od 5-6h naprej noče več spati in je do 8h, ko gremo počasi v kopalnico že vsa utrujena. Včeraj mi je ob 8h zaspala v naročju, ko sem večerjala. Sem jo potem nesla na previjalno, pa se je hitro zbudila. Caelia: ma, dobra si mi ti. Tkole 2 tamala imeti, vsa poročila pisati, se učiti za izpit ... Jaz pa še diplome ne morem spisati Sem kar malo huda sama nase, ker kar odlašam in odlašam in odlašam. Ko pa se že kaj pripravim delat, se bo pa itak tamala zbudila po pol urce. Kar se pa dojenja tiče, se pa res ni treba sekirati (vem, najlažje je govoriti). Moraš pa pogledat s pozitivne stvari: tamalega boš brez problema dala komu v varstvo, ko te dalj časa ne bo doma, ne boš imela mokre majice, ker bi ti joški začeli puščati, na trebuhu boš lahko spala (sama sem do zdaj samo 1x probala, pa sem se zbudila s čisto mokro pižamo ) ... Pri vsaki zadevi je nekaj dobrega, pozitivnega. Aja, pa vse najboljše Rožletu za 3 mesece Bučka28: ja, naša bo tudi v nedeljo 3 mesece stara. Res so cukerčki. Naša se tako smeje, ko je dobre volje, da ti res polepša dan. Ampak, ko pa vidi, da vzamem telefon v roke, da jo bom slikala, pa po hitrem postopku postane resna. Očitno se ne bo marala slikati, tako kot mami in ati Rotavirus: ja, midva jo bova dala cepit. Je kar nekaj otrok v naši družini, tako da sva se odločila za cepljenje. Predvsem pa tudi zaradi tega, ker bi se drugače v primeru, da bi zbolela, preveč sekirala, zakaj je nisva cepila. Mala žaba mi še kar spi. In seveda če bi vedela, da bo to tako dolgo trajalo, bi se lotila česa delat, tako pa bluzim po internetu in čakam, da se zbudi. Ko bi mi lahko povedala, koliko časa bo spala, bi bilo tudi fajn Lepo se imejte, uživajte v sončku pa naj bodo vaši malčki kar se da pridni.
|