caelia
|
dan! kakšen lep sonček, jaz pa notr ma, sej sem že občutno boljše, zgleda da tej Ab hitro primejo, mam ospen 1000, prav "konjski" so, ampak delujejo... bom raje notr še kak dan, da potem ne bom za vikend spet podlegla... ker tud mi razmišljamo o kakem potepu :) lani smo šli na Krk za 4 dni, ampak smo nabasali res slabo vreme, pihalo je.. hotelski bazen pa res poln.. zunaj je blo pa obupno za se sprehajat, ampak smo se vseeno pa en akvarij smo šli pogledat.. kr fajn je blo. No, letos se niti nismo menli, da bi šli kam dlje in za več dni... poleti pa.. no, pri nas je Rožle že res dobu en tak ritem.. zvečer zaspi lepo okrog 10h... in spi do 4h-5h in potem še poje in spi dalje... zdaj tam nekje do 7h.. in potem spet jeva, pa spet spi.. pokonci je okrog 12h..kaki dve uri, dve pa pol, potem pa spet spi in je pokonci od enih 6h pa dokler ne zaspi. Upam, da zdaj, ko se "hvalim" ne dobim kaj po grbi... danes ga nekaj "muči", bi jedel na dve uri al pa še manj.. je zgleda lačen.. sem pa ugotovila, da bo treba ene dva bodija in par majčk št. 50 kar pospravit :) greva počasi na 56! juhu, kar pomeni, da rastemo!!! temenca.. pri nas jih tudi (še) ni.. od česa se pa to naredi? jaz se spomnim, da je mel Žan do treh let in še malo ta temenca.. kr skoz so se mu delala... sem mislila, da je že prhljaj, pa je P rekla, da so še temenca, da se to zna zavlečt.. smo meli en sprej, pa smo vlažili in razčesavali.. še najbolj fajn je blo na mroju.. ker je kot ribica, skoz v vodi in potem sem ga česala pospešeno ursonok: bravo za prespano noč!! aleda: ja, prosim za recept hihi, midva sva pa včeraj po skoraj 3 mesecih...!! :) ker pred porodom, že nisva smela, ker sem bla odprta že, potem sem mela pa pregled šele po 7 tednih in jaz nisem upala... zdaj sem še to angino fasala.. sem bla čist fertik par dni,.. zdj pa akcija ma sem sama sebi prov smešna, sem komaj čakala kaj so vam svetovali za zaščito? meni je rekla, da so sam ene tabletke varne med dojenjem.. pa jih nisem hotla vzet.. mi je pa povedala, da se mi že kaže na ovulacijo, tak da najbrž kmalu dobim .. eh ja... pa pohvalila je mojo "šiviljo" po porodu, je rekla da so me zelo zelo lepo zašili in da se je super zacelilo zmajcy: a ti še hodiš na kontrole za zlatenico? pa je še full zaspan? upam, da se vam čimprej zrihta situacija s tisto "bulico", res ni fajn najbrž, da te skoz nekaj skrbi.. no, jaz si pa kuham kompot iz suhih krhljev, sliv in listov nekega "limonovega grma", ki raste pri mami doma.. full lepo diši, pa se ne spomnim, kako se mu reče.. melisa ni, to poznam... ampak naredi full dober okus po limoni v kompotu.. prav limonovec pa tud ni, ker limone ne rastejo na njem, mamo drugo drevesce za to lep dan vsem, upam da pospešeno vozičkate al pa se sprehajate, jaz še vedno iščem en sling.. pa so full dragi.. se mi zdi.. 60-45 eur... sem dobla enega na bolhi za 20 eur, pa se mi zdaj una ne javi... da sprobam, če se bo sploh hotu nosit, pol bom pa kupla novega...
|