|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja
10.4.2012 11:13:31   
rozi55

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.5

štrumfek

tarinca

3.5

silva

5.5.

Anonimna user posted image

13.5.

rozi55

X.5

witch (2. krog komiflena)

inci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 7

NOSEČK: ___

NAVIJAČICE:

user posted image

witch, rozi55, Katte, HeLenčica, Little Sun, *anushka*, Iza, S*, K_a_t_j_a, haram, tamala86, Niri, Kliki, Iwa, Sa.je, monsy, curly, sonček85, lidik, tarinca, srečki, multipraktik, sonček85

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.4.2012 13:21:57   
tiana
evo še mene prosim na seznam.2 krog po klomifenu,5 krog po laparo in histeroskopiji, po mojih izračunih okol 13.05.

zj je pa že čas za user posted image

držim pesti za vse nas user posted image user posted image

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.4.2012 14:53:44   
klopek
mene tudi na seznam, tokrat kr pod x.5, ker nevem kdaj naj jo pričakujem po laparo in histero v aprilu. Sicer sploh še nevem če bomo dobil zeleno luč za user posted image , zaradi odstranitve pregrade. Berem zelo različna mnenja, dve user posted image , tri cikluse user posted image

Pa navijačica sem tudi seveda!

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.4.2012 15:17:24   
tiana
Klopek jaz sem bila novembra na laparo in histeroskopiji pa nisva smela pol dva meseca nič. na prvem pregledu po operaciji pa sem izvedela da je operacija delovala samo dva meseca-se pravi da sem na istem- no le brez pregrade. se pa držim diete, ker baje hrana dosti vpliva na delovanje jajčnikov(policistični jajčniki), ker jaz nimam menstruacije in s tem ovulacije. tko da sem zdaj na klomifenu 3 mesece in če v tem času ne bo uspeha gremo na umetno-upam da ne bo potrebe...

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.4.2012 10:07:49   
štrumfek
daaan=)
evo moja M se je dokončno poslovila...
jaz tudi že počasi razmišljam o obisku G... tole je zdaj mislim, da 14 krog in če maj ne prinese +, se bom naročila, da vidimo kaj se dogaja z mano.
močno upam da bo majski seznam mnogo bolj roza kot aprilski... ker tam je pa res katastrofa...

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.4.2012 22:31:45   
witch
štrumfek ko boš dopolnjevala seznam pri meni lahko popraviš da je to 2. krog PO klomifenu.

Moja M se je tudi poslovila in počasi lahko začneva z akcijo. Me je pa tokrat kar malo potrlo vse skupaj. Ker vem da me čakajo pregledi in posegi naprej. Pa poslednično to pomeni da moram doma povedati kaj se dogaja. In me je nekak strah povedati. kaj naj rečem ej mami ne morem zanositi. Ampak ker živim s stašri in pomagam v podjetju bom mogla povedati. Sva se z dragim odločila da po pregledu ko dobim datume poveva.
Že čez 9 dni ima pregled. In tak kot me je po eni strani strah, po drugi strani komaj čakam da grem. Da dobim datume, da me pregldajo, da me porihtajo.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.4.2012 10:14:47   
monsy
Moja user posted image je prišla predčasno!!
Prosim če me date na seznam 13.5. in seveda bom navijačica vsekakor tudi ta mesec!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.4.2012 11:56:53   
rozi55

user posted image

2.5

štrumfek (14.krog)

tarinca

3.5

silva

5.5.

13.5.

rozi55

monsy

tiana (2.krog po klomifenu/ 5. po laparo in histero)

X.5

witch (2. krog po komiflenu)

inci

klopek

SKUPAJ NAS JE: 10

NAVIJAČICE:

user posted image

witch, rozi55, Katte, HeLenčica, Little Sun, *anushka*, Iza, S*, K_a_t_j_a, haram, tamala86, Niri, Kliki, Iwa, Sa.je, monsy, curly, sonček85, lidik, tarinca, srečki, multipraktik, sonček85

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.4.2012 20:02:09   
LinLin
Tudi jaz se bom pridružila čakanju na user posted image , ampak ne še ta mesec... Moram po abraziji počakat še dve m, kar se bo pomoje zelooo vleklo in ne vem kaj naj naredim, da bo šel čas hitreje.
Na seznamčku me torej še ne bo, me pa lahko dodate med navijačice.

Kaj naj naredim, da ne bo tako težko čakat?

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.4.2012 18:20:13   
curly
Sem mislila, da tukaj kaj več čvekate pa je tudi zatišje! user posted image

(odgovor članu LinLin)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.4.2012 19:04:26   
witch
Prav je tako punce. RR morete zanemarjati zaradi slončkanja user posted image Ampak da bodo potem čez 14 dni rezultati vidni! Hočem roza seznamček!

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.4.2012 20:29:26   
*viva*
Evo i mene.... Ha, da ne bi slučajno kaj zamudila user posted image

Za seznamček user posted image bosta 16.5. čeprav bom otestirali kak dan kasneje, krog naj ostane x, ker je številka toliko velika, da ne znam dalje več stet user posted image user posted image user posted image user posted image

In seveda polivam roza barvo, ker april je porazen...kot kaka prvoaprilska šala user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.4.2012 23:19:54   
rozi55

user posted image

2.5

štrumfek (14.krog)

tarinca

3.5

silva

5.5.

13.5.

rozi55

monsy

tiana (2.krog po klomifenu/ 5. po laparo in histero)

16.5.

*viva*

X.5

witch (2. krog po komiflenu)

inci

klopek

SKUPAJ NAS JE: 11

NAVIJAČICE:

user posted image

witch, rozi55, Katte, HeLenčica, Little Sun, *anushka*, Iza, S*, K_a_t_j_a, haram, tamala86, Niri, Kliki, Iwa, Sa.je, monsy, curly, sonček85, lidik, tarinca, srečki, multipraktik, sonček85, LinLin

< Sporočilo je popravil rozi55 -- 18.4.2012 23:32:15 >

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.4.2012 23:26:22   
rozi55
Alo babe, a bo kaj klepeta. Takrat ko se več klepeta, je tudi več nosečk user posted image
LinLin, najhitreje mine, če se lotiš česa x, da se res zaposliš. Jaz nisem imela nikoli abrazije, pa sva vedno čakala še 2M in se mi je zdelo, da bo to cela večnost in izgubljen čas in hočem otročka takoj in ... 2. sem bila že bolj nakulirana, upam da sem se naučila in ne bom dobila še 3. vzgojne user posted image Se mi pa zdi to čas, ko se lahko posvetiš partnerstvu na drugem nivoju in je ok za rast odnosa. Ja ja, flancam, kakorkoli, naj že hitro prideta, da bo spet akcija, potem pa čim prej + in srečno do konca, a ne user posted image
*viva*, kaj naj rečem, nismo te glih vesele no user posted image Pa naj bo maj uspešen!
Curly, ti kar spodbudi klepet, pa ful navijam zate!
witch, ti pa samo cumpraj, da bo maja samo veselje user posted image
Komaj čakam praznike, tale služba mičkn mori, ker so mulci čist zbezljani, jaz pa ne najbolj zdrava in pol mal težje hendlam. Ampak ok, ne bom jamrala user posted image Pridna sva, ko nama znese/paše, maja imam spet kontrolo, da vidimo kaj je z mojimi hormončki in moževimi plavalci, naprej me pa sploh ne zanima, ker bom na pregled prišla glih z vgnezdenim bodočim dojenčkom user posted image

< Sporočilo je popravil rozi55 -- 18.4.2012 23:31:44 >

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.4.2012 12:51:40   
S*
No pa še ena borka prihaja med majske akterke. user posted image oz.user posted image pričakujem 22 maja, tečeva pa 8 krog. Ne vem še ali bova tudi ta mesec šla po pingvinčke, me je user posted image malo prehitela in ker gremo za prvomajske na morje, ne bom mogla takrat na transfer. Mah bova pa na staromoden način poskusilauser posted image , mogoče nama pa uspe!

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 40
19.4.2012 12:53:58   
Kliki
S* maj je mesec ljubezni in upam da nam rata. Kako si pa drugače?
Starim borkam pa še posebaj.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
19.4.2012 12:57:44   
S*
Kliki ja tudi jaz močno upam da nam bo amor v maju kaj pomagal. Drugače sem pa mal jezna na user posted image , sej sem vedela da bo pritekla, ampak sem potihem računala na vikend, da bom potem imela možnost it po moje pingn+vinčke že v maju. Bom jutri klicala Reša, da ga uprašam kako in kaje.
Aja pa doma sem, ker je moja žabica spet bolna. Se mi zdi da smo skozi bolani, mah ta vrtec nas bo uničil.

Kako si pa ti, kaj počneš v tem aprilskem vremenu?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 42
19.4.2012 13:01:18   
witch
Punce ne hoditi za nami.... tam v aprilu se roza barvajte.

viva in S* naj vama je maj bolj naklonjen. S* mogoče pa bo šlo že maja s pingvinčki. Javi novičke kaj bo Reš rekel.

Jaz grem pa po novičke jutri v neplodnostno. Sem prav vesela da se bo spet nekaj začelo dogajati user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.4.2012 13:04:05   
S*
witch kam pa gresta v neplodnostno? Midva sva šla prvič k Rešu začetek poletja 2009 in oktobra 2010 sva že dobila najino žabico. Tako da kar pogumno, samo da se začne premikat, potem gre vse lažje.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 44
19.4.2012 13:10:24   
witch
S* midva sva v MB. Januarja 2011 sem naju naročila. Do junija je dragi opravil dva spermiograma, Junija sem imela jaz prvi pogovor. Čez poletje opravila potrebne uzje in dala kri. Oktobra na branju izvidov je prišla diagnoza PCO. Sem dobila za 3 mesece klomifena, in ker je bil moj novembra odsoten sem začela decembra s klomifenom. In zdaj aprila me je naročila naprej če klomifen ne bo deloval. Mi je pa že omenila da me verjetno čaka laparo in histero. Komaj čakam da grem jutri, da dobim kakšen datum, da se začne nekaj premikati. Pri vama je šlo kar hitro. Se pravi recimo leto in pol sta hodila v neplodnostno.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
19.4.2012 13:15:41   
srečki
Dannn tudi mene med navijačice....lepo prosim.

Witch - zakaj te je strah staršem povedati, če te bo kdo razumu so to prav oni. pogumno naprej....držim pesti

Linlin - da ti bo čas šimprej minil počni kaj takega, kar te zelo veseli. :) Drugače tudi jaz čakam na julij....dobila zeleno luč, SS v februarju.

No drage moje....potrudite se, bodite bolj pridne in čimveč user posted image , da ne bo tko reven seznam na koncu meseca. Držim pesti za vse.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 46
19.4.2012 13:16:24   
S*
Jaz sem laparo in histero opravila že preden sem šla v neplodnostno, mi je moja G opazila pregrado na pregledu in potem mi je svetovala da mi kar istočasno naredijo še laparo, ko bom že enkrat na miziuser posted image . Tako da jaz sem štartala s 1 postopkom septembra 2009, s svežim zarodkom mi ni uspelo, sem pa + zagledala februarja 2010, tako da imamo doma malo pingvinčicouser posted image .
Juti ti pa želim vso srečo, upam da te dajo čim prej na laparo in histero, da te poštimajo in da dobiš svojega user posted image po naravni poti.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 47
19.4.2012 13:20:56   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Kliki ja tudi jaz močno upam da nam bo amor v maju kaj pomagal. Drugače sem pa mal jezna na user posted image , sej sem vedela da bo pritekla, ampak sem potihem računala na vikend, da bom potem imela možnost it po moje pingn+vinčke že v maju. Bom jutri klicala Reša, da ga uprašam kako in kaje.
Aja pa doma sem, ker je moja žabica spet bolna. Se mi zdi da smo skozi bolani, mah ta vrtec nas bo uničil.

Kako si pa ti, kaj počneš v tem aprilskem vremenu?

ma nič pametnega, sem na dopustu in sem rekla da bom generalno pospravla in prebela pa ni nič od tega sem kot cota. Likat bo treba ker drugače ne bova imela več kaj oblečt.
Sem se pa hujšat spravla in mi saj to gre sem zadovolna.
Če mi že  user posted image ni dano še met bom pa mela lepo postavo.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
19.4.2012 13:30:09   
witch
s* pri meni je pa moja G naprej naredila spermiogram. Je rekla da najprej moškega pregledamo ker je lažje. In je bil tisti prvi spermiogram malo slabši zato sva dobila napotnico. Tam so spet najprej nejga pregledali. In zdaj so to čisto izključili, ker je bil zadnji spermiogram za 150% boljši kot tisti prvi pri moji G. Čas pa neverjetno šiba. Še malo pa bo že dve leti in pol od prvega poizkusa. Če bi šlo v prvo bi počasi že drugo svečko pihali. Ampak tako pač je.

srečki saj vem da bosta razumela. Ampak mi je vseeno o teh stvarh težko govoriti. Sva rekla prej to je najina stvar, greva na preglede v neplodnostno da vsaj znava kako je z nama. Zdaj pa je stvar prišla že velilko naprej. In se mogoče počasi začenjam zavedati da je vse skupaj bolj resno kot sem mislila. Samo da dobim datume, preglede za naprej, da jutri opravim pri zdravnici pa še ta vikend bova povedala.

Kliki včasih moraš tudi malo lenariti in delati nič. Boš že pleskala in pospravila. Vse te bo počakalo. Jaz sem prejšnji teden bila tak lena da sem tudi samo kjer je bila šansa dala rit dol. Zdaj je malo boljše. čeprav si počasi želim sončka, mi po drugi strani to deževno vreme prav paše.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 49
19.4.2012 13:34:08   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: witch
Kliki včasih moraš tudi malo lenariti in delati nič. Boš že pleskala in pospravila. Vse te bo počakalo. Jaz sem prejšnji teden bila tak lena da sem tudi samo kjer je bila šansa dala rit dol. Zdaj je malo boljše. čeprav si počasi želim sončka, mi po drugi strani to deževno vreme prav paše.

ma saj vem vse počaka noben ne naredi nič namesto nas. Ma za pleskanje bom po moje kr malarja rajš plačala k pa da se sama matrava. Bo lepš.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?