rozi55
|
Alo babe, a bo kaj klepeta. Takrat ko se več klepeta, je tudi več nosečk LinLin, najhitreje mine, če se lotiš česa x, da se res zaposliš. Jaz nisem imela nikoli abrazije, pa sva vedno čakala še 2M in se mi je zdelo, da bo to cela večnost in izgubljen čas in hočem otročka takoj in ... 2. sem bila že bolj nakulirana, upam da sem se naučila in ne bom dobila še 3. vzgojne Se mi pa zdi to čas, ko se lahko posvetiš partnerstvu na drugem nivoju in je ok za rast odnosa. Ja ja, flancam, kakorkoli, naj že hitro prideta, da bo spet akcija, potem pa čim prej + in srečno do konca, a ne *viva*, kaj naj rečem, nismo te glih vesele no Pa naj bo maj uspešen! Curly, ti kar spodbudi klepet, pa ful navijam zate! witch, ti pa samo cumpraj, da bo maja samo veselje Komaj čakam praznike, tale služba mičkn mori, ker so mulci čist zbezljani, jaz pa ne najbolj zdrava in pol mal težje hendlam. Ampak ok, ne bom jamrala Pridna sva, ko nama znese/paše, maja imam spet kontrolo, da vidimo kaj je z mojimi hormončki in moževimi plavalci, naprej me pa sploh ne zanima, ker bom na pregled prišla glih z vgnezdenim bodočim dojenčkom
< Sporočilo je popravil rozi55 -- 18.4.2012 23:31:44 >
|