Anonimen -> RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke? (3.4.2012 15:11:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: janapan Amapak dajte se javni uslužbenci malce zamislit..Imate stalne službe, praktično vas ne morejo dat na čevelj, vsak mesec dobite plačo, regrese pa včasih še kakšno 13 ko. ... Ni vse tak rožnato ... edino kar je res, je to, da je plača redna (sicer bedna ampak redna), regres je minimalen, malica pod zakonsko mejo, glede prevoza se jaz ne pritožujem, ker sem pač dober km stran od službe doma, ampak sodelavci, ki se vozijo po 70km v eno stran (ker jih nočejo premestit bližje domu) in tudi tisti, ki se manj pa že sedaj ne dobijo povrnjenih potnih stroškov ... dnevnice ... kaj je že to ... tega ne poznamo ... 13. plača bo pa baje takrat ko bo imelo leto 13 mesecev, božičnic ni ... delamo pa (vsaj pri nas) kar konkretno, svinčnike, selotejpe in po novem še celo papir si sami za svoj denar v trgovini nabavljamo itd. itn. Jaz podpiram stavko, ker se mi zdi, da je potrebno tudi kje drugje prej reze naredit (vse bonitete verskim skupnostim razno razne komisije in agencije, ki so same sebi namen itd.) ... je pa naš šef faca ... je rekel, da če bodo vrtci zaprti, naj pa otroke s seboj v službo pripeljemo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|