Inda_T -> RE: Decembrčice 2012 (24.9.2012 10:22:21)
|
Hja, s tem otrdevanjem, pri meni popusti po kakšni minuti, potem čez kakšno uro dve pa zopet zagrabi... In ja, proti večeru običajno, kot sem napisala pa je bila sobota bolj aktivna. So nam rekli tudi na materinski, da so to braxton hixovi (moj, ki itak vse preimenuje po svoje, jih je poimenoval axl rosovi [sm=jezicek.gif]), kakorkoli, priporočajo, da če se zgodijo, da partner (ali kdor bo zraven pri porodu) položi roko na trebuh, da vidi kakšen je občutek - ker pri porodu se maternica na enak način krči in so napovedovalec tistih pravih popadkov med porodom. Da pa otrdevanje traja tudi 2 uri, pa je malo nenavadno, saj ti lažni popadki prajajo po minuto dve največ... Kakorkoli, itak imam jutri pregled, tako da bom tudi svoji imenila zadevo, potem pa naj mi kar razloži že znano če je treba, previdnost pač ni nikoli odveč... Imam pa še eno vprašanje - če ima katera izkušnjo, že nekaj časa imam občutek kot da mi v želodcu zmanjkuje prostora in me tišči in zateguje. V bistvu me matra koža nad 'tavelikim trebuhom'. Niti mazanje s kremo ne pomaga, zadeva pa se poslabša ko hočem kaj pojest ali pog ne daj piti... Sicer se potem vseeno trudim in pijem ampak je občutek na koži potem jako neprijeten... Lp,I.
|
|
|
|