Andromeda -> RE: Decembrčice 2012 (29.8.2012 11:02:27)
|
Lep pozdrav! Najprej - dobrodošle vse nove nosečke! petrica12 - jaz živim v Kranju in hodim k dr. Riznerju, ki je v kranjski porodnišnici, sicer boš na forumih našla bolj slabe stvari o njem, ker res ni ne vem kako komunikativen, jaz sem šla k njemu zaradi težav iz preteklosti, saj je zelo strokoven in dober diagnostik, meni je to bolj pomembno. Je bolj molčeč, a kar ga vprašaš, odgovori in tudi pomiri. Dr. Rantova, Viranotva in dr. Urh pa ne sprejemajo novih pacientov, so prezasedeni, fajn pa je tudi dr. Reljić -mlad, prijazen in zgovoren, pomirjujoč - me je obravnaval, ko sem imela SS lansko leto. Sestre so pa vse iste, pa tam se tudi menjajo, ampak jaz na kakšno res nesramno še nisem naletela, pravzaprav so čisto OK [sm=smiley1.gif] Jaz sem ok, zadnje dneve opažam bolečine v križu, če sem preveč aktivna ali pa veliko sedim. Tudi trebuh mi potem takrat začne proti večeru malce otrdevati, če ne počivam dovolj. Morala bi se na torkov izpit pripravit, a ob 4-letnem nagajivcu je to bolj misija nemogoče. Mož je v soboto po skoraj 4 tednih končno prišel domov, naslednjo sobto pa gremo na morje, upam, da bomo imeli še kaj poletja, da ne bo prehitro zahladilo. meso - najbolj mi je smrdelo na začetku nosečnosti in potem še 2 meseca, sedaj pa kakor nanese. Govedine dolgo nisem smela videti, sploh se mi je obrnilo ob kakšnem zrezku v omaki, sedaj pa lahko to jem brez problema. Zadnji teden opažam, da mi smrdijo filane paprike - včeraj zvečer so pri sosedih nekaj takega kuhali in čim sem zavohala papriko, mi je postalo slabo, pa imam sicer paprike zelo rada...zanimiva je ta nosečnost, a ne? [sm=smiley36.gif] zgaga - zaenkrat se me še ni lotila. kolcanje - se mi zdi, da sem ga že začutila, izgleda pa tako, kot bi ti v trebuhu nekaj trzalo ali hitro poskakovalo.
|
|
|
|