frucko -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 21:30:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh IZVIRNO SPOROČILO: frucko IZVIRNO SPOROČILO: Smotkyca IZVIRNO SPOROČILO: frucko Torej punci zamuja menstruacija, povečalo se ji je materino znamenje vendar spolnega odnosa sploh nisva imela, bilo je v igri le malo predigre in samo enkrat sem se na njen intimni del naslonil z svojim intimnim delom, vendar vse kar se je pri meni zgodilo je bil predizliv pa še oba sva imela spodnje hlače oz. boksarce na sebi. Ali je možno, da je zanosila? Hvala za odgovore Te lahko vprašam kok si star, ker imaš vprašanje na njivoju 5letnika!? predizliv na spodnje hlačke pa te zanima če je noseča? NI...če pa je, pol pa ne more bit s tabo... skor 25 :D drugač je bil pa še kr velik predizliv tko da je premočil moje spodnje hlače ja JAz mislim, da je to nateg od teme. Frucko si krati svoj najstniški čas in se izza ekrana reži s svojimi najstniškimi frendi. Nerodna situacija[sm=zmeden.gif] Ja to bo to. Sej nism neumn, sam najdu sm ta forum in kje lohk najdem o tej temi več izkušenj kot tukaj. Pa najlepša hvala za vse odgovore :)
|
|
|
|