Nerodna situacija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

frucko -> Nerodna situacija (27.3.2012 13:44:36)

Torej punci zamuja menstruacija, povečalo se ji je materino znamenje vendar spolnega odnosa sploh nisva imela, bilo je v igri le malo predigre in samo enkrat sem se na njen intimni del naslonil z svojim intimnim delom, vendar vse kar se je pri meni zgodilo je bil predizliv pa še oba sva imela spodnje hlače oz. boksarce na sebi. Ali je možno, da je zanosila?

Hvala za odgovore

kimica86 -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 13:49:05)

Če sta imela gate gor, ni možno, da je zanosila..

frucko -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 13:50:54)

sej to se tud meni zdi čudno, ampak tole povečanje materinega znamenja me totalno zmedlo

Anonimen -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 14:03:30)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]In kakšno ima veze z zanositvijo materino znamenje

frucko -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 14:05:18)

Jah na enmu forumu sem zasledil, da se med nosečnostjo poveča ali ča do tedaj ni bilo opazno se prikaže

kimica86 -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 14:07:39)

Jaz imam precej materinih znamenj in se mi nobeno ni povečalo [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Tisti, ki ti je to povedal, klati neumnosti!!!!

djosla -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 14:12:13)

Nej si punca mal pregleda to materino znamenje, ki se ji je povecalo.
Materino znamenje se nic ne poveca med [sm=nosecka.gif].

Anonimen -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 14:13:14)

ha ha ha, kaj vse ne.....

otroc se spravlajo sexat...

frucko -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 14:18:36)

u bistvu sploh nism tko mladi, v bistvu samo neizskušeni ;) nevem no sem vseno mislim, da se lahko na tem forumu vpraša kar se želi in ja mogoče sem bil malo paničen čeprav še sam nevem zakaj ampak preverit sem pa vseno mogel, ker preventiva je bla verjetno še zmer bolša kot kuretiva :).

frucko -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 14:21:25)

Ja no sej to sem zasledil kar na enem x forumu, zato pa je bila taka panika :D Sej dons gre preverit h osebnem zdravniku, k baje da je lahko tudi rakavo, no upam da ni, če pa že je, je pa dovolj zgodaj opazila tako, da ne bi smelo biti nič hudega

mateyka -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 15:58:37)

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86
Jaz imam precej materinih znamenj in se mi nobeno ni povečalo [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Tisti, ki ti je to povedal, klati neumnosti!!!!

ni res. se lahko zgodi. meni so se nekatera povečala, celo nekaj novih sem dobila. hormoni lahko svašta naredijo. ene majo nosečniško črto, druge ne - to pa ne pomeni da une ki jo imajo klatijo neumnosti samo zato, ker je npr. ti nisi mela.

je pa res da ni to nujno povezano z nosečnostjo, lahko je en kup drugih razlogov za povečanje materinega znamenja..

Anonimen -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 16:03:00)

mateyka jaz mislim,da tebi v real lifu ne gre dobro.Kolikor te zasledim vedno nekam v stran pota pišeš.V nosečnosti se seveda lahko materina znamenja večajo. ZANOSITEV pa nima veze z materinim znamenjem.

Izabelina -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 16:18:28)

mah sej ni reku, da ma znamenje veze z zanositvijo ampak z nosečnostjo in to ma... zaradi rastnega hormona se lahko zgodi, da se kakšno bolj izbočeno znamenje poveča... tko je rekla men dermatologinja, ko sm bla med nosečnostjo pri njej zarad povečanega materinega znamenja...

kar se pa tiče avtorja teme: vse je možno, nej naredi test nosečnosti pa bosta vidla pri čem sta... upam samo, da če sta se že šla "mamice in očije" da bosta v primeru pozitivnega testa znala prevzet odgovornost in ne bosta stisnla repa med noge...

srečno!

Paštetka -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 16:23:02)

Prav imaš. Boljša preventiva, kot kurativa.
Najboljša preventiva so vama bile oblečene gate. Tako preventivo ne zmore niti kondom.

frucko -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 16:36:47)

In po koliksnem casu nosecnosti se materino znamenje poveca? Pa drugace seks lih ni biu v planu, v planu je blo bolj igranje zato so ostale gate gor

Paštetka -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 16:42:50)

Ma daj, ni šans, da zanosiš skozi dvojne gate.
Če je, potem je že kje drugje ulovila plavalce.

frucko -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 17:10:35)

hehe paštetka te šanse pa nima, da bi jih ujela drugje :D isti faks oba sošolca, isto stanovanje... nevem no če sva po cele dneve skup če že ne prou prou skup pa vsaj v sosednjih prostorih :) Tako, da upam da sem samo jaz zapaničaril za bezveze in da ni nič, ker mislim da bi bil čas za otroke šele po končanem faksu :) ampak če pride pač pride bova že poskrbela zanj :) no čeprav se tud men zdi izredno nemogoče skozi dvojne gate kaj nardit :)

frucko -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 17:15:19)

aja pa ta incident se je zgodil že pred dvemi tedni tko da do zdele ni blo še nobenga druzga simptoma nosečnosti kot povečano materino znamenje

kimica86 -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 17:18:44)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ni res. se lahko zgodi. meni so se nekatera povečala, celo nekaj novih sem dobila. hormoni lahko svašta naredijo. ene majo nosečniško črto, druge ne - to pa ne pomeni da une ki jo imajo klatijo neumnosti samo zato, ker je npr. ti nisi mela.

je pa res da ni to nujno povezano z nosečnostjo, lahko je en kup drugih razlogov za povečanje materinega znamenja..

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mateyka jaz mislim,da tebi v real lifu ne gre dobro.Kolikor te zasledim vedno nekam v stran pota pišeš.V nosečnosti se seveda lahko materina znamenja večajo. ZANOSITEV pa nima veze z materinim znamenjem.

Se strinjam kar je napisal/a Anonimen/na.. V nosečnosti se lahko poveča, ker se celo telo spreminja, širi.. Ne pa v času zanositve, ko je plod star npr. 1 teden..

Paštetka -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 17:22:44)

IZVIRNO SPOROČILO: frucko

aja pa ta incident se je zgodil že pred dvemi tedni tko da do zdele ni blo še nobenga druzga simptoma nosečnosti kot povečano materino znamenje

Kako ni drugega simptoma, če si napisal, da ji menstruacija zaustaja[sm=zmeden.gif]

A sem jaz v tej zgodbi blont[sm=zmeden.gif]

frucko -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 17:27:55)

Ups pardon, razn tega ja. In v dveh tednih bi se tud zihr kej pritozila nad slabim pocutjem itd.

kimica86 -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 17:55:13)

Ups pardon, razn tega ja. In v dveh tednih bi se tud zihr kej pritozila nad slabim pocutjem itd.

Ni rečeno.. Meni je npr. postalo slabo šele nekje slab mesec po zanositvi..

Anonimen -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 18:43:34)

Za zaostajanje M je veliko razlogov in ne samo nosečnost.

Smotkyca -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 20:20:17)

Torej punci zamuja menstruacija, povečalo se ji je materino znamenje vendar spolnega odnosa sploh nisva imela, bilo je v igri le malo predigre in samo enkrat sem se na njen intimni del naslonil z svojim intimnim delom, vendar vse kar se je pri meni zgodilo je bil predizliv pa še oba sva imela spodnje hlače oz. boksarce na sebi. Ali je možno, da je zanosila?

Hvala za odgovore

Te lahko vprašam kok si star, ker imaš vprašanje na njivoju 5letnika!? predizliv na spodnje hlačke pa te zanima če je noseča? NI...če pa je, pol pa ne more bit s tabo...

frucko -> RE: Nerodna situacija (27.3.2012 21:18:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Smotkyca

Hvala za odgovore

Te lahko vprašam kok si star, ker imaš vprašanje na njivoju 5letnika!? predizliv na spodnje hlačke pa te zanima če je noseča? NI...če pa je, pol pa ne more bit s tabo...

skor 25 :D drugač je bil pa še kr velik predizliv tko da je premočil moje spodnje hlače ja

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>