lil_ -> RE: Februarske mamice 2011 (19.9.2012 11:38:44)
|
evo zdajle bo v vrtcu konec kosila...in cas za spanje...samo cakam, kdaj me bojo poklicali. punci se ne data in ne popustita niti za mm. ko sem prisla vceraj po njiju sta mi skoraj kinkali v objemu, ampak tam pa nikakor noceta zaspat. ena bi se nekako zaspala, druga pa nikakor noce in tako tuli, da zbudi celo skupino. so mi vceraj predlagali, da ju se en mesec hodim iskat po kosilu...pa se mi zdi neumno, ker se bosta navadili, da gresta po kosilu domov. kar naj ju vsak dan probajo dat spat in ce ne gre bom sla ze po njiju...ampak vsaj probajo naj...[sm=smiley13.gif] lepo, da pri vas spanje gre. in fino, da je viroza mimo. jaz upam, da mi ne pokasiramo cesa. sploh sedaj ko smo se vedno v obdobju uvajanja v vrtec, ko nam spanje resnicno ne gre. potem ko bosta uvedeni upam, da ne bo problema tudi, ce bosta kaksen dan doma. sedaj pa ju se vikend cisto vrze s tira. no vsaj zjutraj nimamo tezav in gresta sami v igralnico. baje sta cel dan fuuul pridni, cas za spanje pa je katastrofa [sm=smiley13.gif] no upam, da tudi to porihtamo cim prej...
|
|
|
|