RE: Februarske mamice 2011 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

lil_ -> RE: Februarske mamice 2011 (8.6.2012 11:56:46)

pa bo res tale tema zamrla[sm=smiley13.gif]

od zadnjega mojega pisanja tukaj imamo oba otroka hodeca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in sedaj ze fino sibata...to, da ju je pa povsod dovolj pa najbrz sploh nerabim omenit [sm=smiley36.gif] veliko casa prezivimo zunaj tako, da smo zvecer fajn utrujene in pridno spimo celo noc. no kaksno noc tudi zuramo, ker nam nagajajo zobje. ampak se tolazim, da se malo in bo za nekaj casa mir. sta pa vceraj izvezbali tobogan...mama je lahko samo sedela in ju opazovala, punci pa sta hodili po stopnickah gor in po toboganu dol. ce ni slo v sede pa po trebuhu naprej [sm=smiley36.gif] res so pojavni teli nasi februarcki. danes smo bile tudi ze v peskovniku in sedaj ze spita. mama pa na hitro za racunalnik potem pa sledi kuhanje kosila...pa se danes sem cisto brez idej, kaj naj skuham. saj bi vas prosila za kaksen predlog, pa bom dobila kaksen odgovor sele cez tri dni...in nocem, da bi bili do takrat lacni[sm=jezicek.gif]

zaenkrat je to to...sedaj pa grem za stedilnik :)

aja se o besedah je bilo govora...cebljata non stop...ampak razumljivega pa je bolj malo. mama se vedno uporabljamo samo, ko je kaj grozno hudo. me pa veckrat pokliceta po imenu. tudi duda, kuza, muca ze razumemo. lajamo, mjavkamo, mukamo,...tudi ze kar nekaj casa. in med sabo se znata poklicati po imenih [sm=9nebesa.gif] sicer je bolj na pribljizno...ampak za topit se zraven je dovolj[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.6.2012 8:58:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.7.2012 8:03:13)

lil_ -> RE: Februarske mamice 2011 (15.7.2012 12:30:29)

joj izgleda je RR cisto pozabljen.
danes je tak zaspan dan. kosilo se kuha, princesi spita. cunje se perejo, jaz pa malo za racunalnikom. upam, da se popoldan naredi kaj vremena, oz. da bi zdrzalo vsaj za kaksen sprehod. danes smo vse tri sitne, ker se nismo uspele it nic ven, ker skos po malem rosi.
drugace pa na netu malo cekiram kuhinje...otroske seveda [sm=smiley1.gif] najbrz jima bo kuhinjo prinesel sele eden od dobrih decembrskih moz, ampak vseeno gledam kaksna je ponudba in kaj se sploh dobi. ko smo bile v bolnici je bila kuhinja zakon, tako da jo bosta sigurno veseli. ampak neumno se mi zdi jo kupovati na poletje, ker smo zelo malo doma ali pa smo skos zunaj. na jesen oz. zimo, ko bojo pa dooolgi temni dnevi, ko nimas kaj pocet, bomo pa kuhale [sm=smiley1.gif]

mogoce pa RR po dopusth ozivi...optimist ja[sm=smiley1.gif] no jaz se sigurno se kaj javim[sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.7.2012 11:00:43)

lil_ -> RE: Februarske mamice 2011 (17.7.2012 12:24:31)

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S49874533/ a to mislis? meni pa deluje cisto boga [sm=smiley36.gif] pa se v mislih sem imela veliko kuhinjo, da lahko "kuhata" obe. no ena kuha druga pomiva...ju je treba kmalu navadit [sm=hudicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.7.2012 15:37:46)

lil_ -> RE: Februarske mamice 2011 (17.7.2012 21:36:11)

http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=3974771 sem gledala to. se mi zdi fajn, ker je velika. drugace pa vse kar sodi zraven lahko tudi drugje kupim...npr. v ikei [sm=smiley1.gif] bomo videli...do jeseni je se dalec [sm=smiley1.gif] nakoncu, pa doma kuhinja sploh ne bo zanimiva...[sm=zmeden.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.7.2012 7:58:09)

lil_ -> RE: Februarske mamice 2011 (18.7.2012 8:38:44)

ja meni je ta vsec, ker je velika...da se ne bosta potem odrivali...ce bo kuhinja sploh zanimiva [sm=smiley1.gif] uuuu...se bojo punce kar steple zanj, ce ze sedaj tako pridno kuha[sm=smiley1.gif]

moji punci sta ze v popolnem zagonu, jaz pa bi se takooo spala[sm=smiley13.gif] nic ju grem animirat dalje[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.7.2012 7:33:32)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.8.2012 12:19:36)

Nina33 -> RE: Februarske mamice 2011 (11.8.2012 19:56:06)

Ne obupat, no [sm=smiley1.gif]. Saj pokukam vsake toliko, a se mi pisat ne da [sm=smiley36.gif].
Mi smo fajn, včasih čist prekičasto super, včasih pač ne [sm=smiley36.gif], pobča pridno rastetain vsak dan kaj novega "zvemo" [sm=smiley1.gif].
Drgač sem pa delovno "razpoložena", dopust pade šele septembra [sm=smiley13.gif]. No, samo da bo, sicer še ne vem kam (če sploh kam) gremo, ampak... v službo mi pa ne bo treba [sm=smiley1.gif].
Lep večer, nekdanje RR čveke [sm=smiley2.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.8.2012 13:47:09)

lil_ -> RE: Februarske mamice 2011 (17.9.2012 12:37:55)

tole je zares porazno [sm=smiley13.gif]

no jaz sem ravno iz vrtca, ker princesi nista hoteli spat v vrtcu...res super. in tudi ko ena ze skoraj kinka druga tuli koj jesihar...potem pa se vztrajno izmenjujeta dokler ne pridem po njiju in je vse ok. doma pa sta samo padli v posteljo...joj upam, da tole cim prej postimamo...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.9.2012 9:20:05)

lil_ -> RE: Februarske mamice 2011 (19.9.2012 11:38:44)

evo zdajle bo v vrtcu konec kosila...in cas za spanje...samo cakam, kdaj me bojo poklicali. punci se ne data in ne popustita niti za mm. ko sem prisla vceraj po njiju sta mi skoraj kinkali v objemu, ampak tam pa nikakor noceta zaspat. ena bi se nekako zaspala, druga pa nikakor noce in tako tuli, da zbudi celo skupino. so mi vceraj predlagali, da ju se en mesec hodim iskat po kosilu...pa se mi zdi neumno, ker se bosta navadili, da gresta po kosilu domov. kar naj ju vsak dan probajo dat spat in ce ne gre bom sla ze po njiju...ampak vsaj probajo naj...[sm=smiley13.gif]

lepo, da pri vas spanje gre. in fino, da je viroza mimo. jaz upam, da mi ne pokasiramo cesa. sploh sedaj ko smo se vedno v obdobju uvajanja v vrtec, ko nam spanje resnicno ne gre. potem ko bosta uvedeni upam, da ne bo problema tudi, ce bosta kaksen dan doma. sedaj pa ju se vikend cisto vrze s tira. no vsaj zjutraj nimamo tezav in gresta sami v igralnico. baje sta cel dan fuuul pridni, cas za spanje pa je katastrofa [sm=smiley13.gif] no upam, da tudi to porihtamo cim prej...

lil_ -> RE: Februarske mamice 2011 (25.9.2012 11:16:49)

vceraj sem bila na prvem sestanku...nasi punci caka veliko zanimivih reci v vrtcu...se jaz se veselim. imamo pa v novembru kostanjev piknik, kar s emi zdi res fino...gremo malo na pohod, potem pa pecemo kostanj in imamo topel caj. pa se spoznamo se s celotno skupino...s starsi in otroci. meni se zdi super. smo se pa tudi dogovorili, da bojo imeli pizama parti, ki bo sicer dopoldan ampak bojo vseeno rajali v pizamah [sm=smiley1.gif] potem pa bomo imeli se 2x igralne urice skupaj z otroci. mogli bi sicer izdelati kaksen izdelek, ampak ker so vzgojiteljice mnenja, da so nasi skrati se premajhni, d abi resnicno nekaj izdelali...d apa bomo izdelke mi delali namesto njih pa je tudi nesmiselno. tako, da se bomo skupaj samo igrali. potem pa imajo obisk knjiznjicarke s kupom knjig, dedka mraza, zajcka+pisanice, obisk carodeja,... ma en kup zabavnih reci...dolgcas jim res ne bo [sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.9.2012 12:03:36)

lil_ -> RE: Februarske mamice 2011 (27.9.2012 9:57:55)

a nisi v svetu starsev? pa jim predlagaj kaj...

jaz sem mislila, da so take aktivnosti vec ali manj povsod...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.9.2012 11:12:23)

lil_ -> RE: Februarske mamice 2011 (5.10.2012 11:24:37)

pri nas pa sploh nevem, ce imamo svet starsev...najbrz nekaj moramo imet. no pri nas nismo izbrali nobenega in tudi javil s eni nihce. drugace pa so nam o teh aktivnostih na grobo povedali na sestanku. sezdaj pa imajo podrobne sezname kaj pocnejo obesene kar na vratih oz. na panoju pred igralnico. res zanimivo no[sm=smiley36.gif] prav fajn se imajo in nic jim ni hudega [sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.11.2012 10:18:14)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]