Nina33 -> RE: Februarske mamice 2011 (7.6.2012 23:17:14)
|
Čer! Tale RR je še vedno razštelan, pa tako dolgo me ni blo kle, de sem bila zihr, da so že uredil tole [sm=zmeden.gif]. No, ja, se bom vseen potrudila in malo poročala [sm=smiley1.gif]. Najina pobča sta zdrava, HB, jaz sem vmes fasala pljučnico, a sem zdaj tut že OK, v službi sem zaradi treh tednov prisilnega "dopusta" spet mal "gagala" [sm=smiley36.gif], a je tut to že za nami. Nandek je še vedno Srečko Veseljak [sm=smiley1.gif] z občasnimi izpadi trme, a nič hujšega, navadil se je na nov ritem brez problema - malo je bilo zamere na začetku, zdaj je pa fajn: nič ne sitnari, ko me ni, me je pa reees vesel, ko pridem domov [sm=9nebesa.gif] Dobili smo vrtec septembra [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], čeprav moj najdražji niti ni bil kaj vesel, se je zgleda že čist prepričal, da bosta skupaj kraljevala, zdej bo pa sam moral to težaško delo opraviti [sm=smiley36.gif] Kaj čem še povedat?... Avta še vedno nimam [sm=smiley1.gif], še dobro de imam šoferja [sm=jezicek.gif] Jagode so že sladke, borovničke počasi že dobivajo malo barve... [sm=smiley1.gif] In, ja, Klara, na FBju je bolj "živo" [sm=smiley1.gif] O stopalčkih jaz nič ne vem, čeprav ima [sm=love.gif] baje platfus (in še ene par v njegovi familji)...upam, de se otroc temu izognejo. Pa bom probala večkrat sem gor spet prit, meni je bilo tut fletno, ko smo v pričakovanju nafilale par strani na dan [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif] Lahko noč in lepe sanje vsem (jp, malo bolj zgodaj spat hodim zadnje čase, še žehte mi ne rata vsak večer dočakat [sm=smiley36.gif] !
|
|
|
|