Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nove odločbe za vrtec 6.6.2012 11:24:56
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu Pišem še tukaj, kjer vas je več. Sicer pa: kam je izginila tista tema, kjer so bile vse možne napake, na katere bi se morali pritožiti?? rozilu, ker že dolgo ni bilo bilo nobenega odgovora v tisti temi, se je prestavila nekaj strani nazaj; tu je povezava: http://www.ringaraja.net/forum/m_5930704/mpage_1/key_/tm.htm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2012 22:02:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: nove odločbe za vrtec 3.8.2012 17:15:15
|
|
|
|
kmazi
|
lep pozdrav punce, se je katera pritožila na odločbo, so kakšni rezultati?
|
|
|
|
RE: nove odločbe za vrtec 30.12.2012 21:45:36
|
|
|
|
ELMA
|
Živjo punce , a mi lahko prosim kera prilima link , rada bi izračunala plačilo vrtca , zanima me kako oni to delajo ?? hvala vam
|
|
RE: nove odločbe za vrtec 2.1.2013 14:48:03
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Je že kdo dobil novo odločbo? Sodelavec je oddal papirje začetek decembra in so dobili že pred Božičem odločbo. Malo me mori ker smo menjali avto in zna biti na meji kjer ga še upoštevajo.
|
|
|
|
RE: nove odločbe za vrtec 4.1.2013 21:04:09
|
|
|
|
end1
|
Danes sem dobila novo odločbo za 2013, vlogo sem dala tam enkrat 10.12., presenečena nad hitrostijo, nad rezultatom oz. razredom pa ne (tako kot sem sama priblžno izračunala)..
|
|
|
|
RE: nove odločbe za vrtec 7.1.2013 11:20:51
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Oddala v začetku decembra, nisem še dobila odločbe.
|
|
RE: nove odločbe za vrtec 7.1.2013 12:00:44
|
|
|
|
olimia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Je že kdo dobil novo odločbo? Sodelavec je oddal papirje začetek decembra in so dobili že pred Božičem odločbo. Malo me mori ker smo menjali avto in zna biti na meji kjer ga še upoštevajo. Jaz čakam še odgovor na pritožbo za odločbo od 1.9.2012-31.12.2012; kje je šele nova. poleg tega še odločbo za OD, sprememba št. družinskih članov, odločba za veliko družino... pri nas CSD konkretno zamuja Pa še to, a je katera zasledila oz. uveljavlja; MOL naj bi pri plačilu vrtca upoštevala stanovanjski kredit za mlade družine pri reševanju stanovanjskega problema
< Sporočilo je popravil olimia -- 7.1.2013 12:02:53 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?