Inda_T
|
waw, tudi sama kar ne sledim več... glede vozičke Jane, imamo tudi košaro, ki se prepogne v lupinico, tako da bomo zadevo skušali kombinirati tudi kot avtosedež... Bova videla, če ne bo šl, bova pa adhoc nabavila še lupinico - sej v Pufeti ima vedno kaj na voljo... :-) In, ja, je super trgovinica, ker greš, pogledaš in vidič če je zadeva res ohranjena... Sama ravno zato npr. ne maram kupovat preko interneta, ker nikoli ne veš kakšno dobiš (kakšna bolha recimo). Tisti voziček ki sva ga kupila, je kot sem rekla, malce obledel, ampak vozi se pa super in tu po našem hribovju in makadamu ga bo manj škoda kot kakšnega novega.... Čeprav je res, da sva imela ogledanega enega tako lepega Mutsya, da me kar srce ko pomislim, kako bi bila fensi z njim se sprehajat po mestu... hahahahaha Glede Pikapolonce v Qulandiji, mi je v bistvu ful zoprna trgovina in sem samo enkrat sinku ene sodelavke kupila nek pajacek pa sem si takrat rekla, da tja ne grem več... In v bistvu grem lahko mimo vitrine, brez da bi me prijelo vstopit... Čeprav je možno da se mi bo do decembra ta miselnost spremenila - glede na to da me hormoni kar mečejo. O G. v Ajdovščini - sej vem, da ima veliko ljudi ne preveč dobro mnenje o njej, ne vem, kolegici je nekaj testov in ocen kar izpustila in posledično je imela ful težaven porod... Je pa verjetno res, da kakšne resnejše komplikacije prej opazi - pač zaradi izkušenj in logično je tudi, da zadevam ki jih oceni kot nepomembne potem ne da pažnje. In ker je precej redkobesedna, pride zlahka do kakšnih trenj - sploh ker si dandanes vse želimo biti obravnavane skoraj kot boginje zato ker smo pač noseče (kot da še nikoli prej ni bila nobena noseča). In potem se mi zdi da je ista fora s porodom... Ne vem, svedno poskušam razumet ljudi ampak mi pa res ni všeč, da mi več informacij o moji nosečnosti pove sestra kot pa zdravnica... Čeprav, se v zadnjem času (sploh na zadnjem pregledu) malce spreminja.. Se mi zdi, da me je res vprašala z zanimanjem, če sem v redu... Kaj je treba nest v porodnišnico pa nimam pojma ampak si bom pridno zapisala v materinski šoli . Midva bova hodila kar skupaj na vsa predavanja, začnemo 6.9. v Ajdovščini, če pride tudi katera od vas, pa se moramo spoznati... Pozdravčke do jutri!
|