Taddy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 Mogoče si res kasneje zanosila in te je zato ponovno naročila, saj se plod z rumenjačkom vidi že v 6.tednu (vem, ker sem bila na umetni opl. in se tam točno ve). to pa sploh ni res. jst sm bila pri trajanju nosečnosti 6t 2d na prvem pregledu in se je videla samo GV ter "nekaj notri". utripa ni bilo za videti, da bi o plodeku že govorili, pa ni bilo govora, ker se res skoraj nič ni videlo. in jaz čist panična, da bo šlo za ss. pa me je naročila dohtarca čez 1 teden spet, torej 7t4d in hb se je vse videlo tako, kot mora biti. imam znanko, ki se ji tudi v 7. tednu še ni nič kaj videlo in so jo hoteli poslati že na čiščenje, pa je potem vztrajala, da se počaka še 1 teden in glej ga, zlomka-naslednji teden je plodek že veselo mahal A si tudi bila na umetni oploditvi? In ja je tako. Pri umetni se skoraj na dan ve kdaj je prišlo do zanositve in če v 6.tednu ni ploda oz.je premajhen, z nosečnostjo ponavadi nekaj ni vredu. Pri normalni zanositvi je drugače, ker se nikoli ne ve točnega dneva, tu pa ti vstavijo 5 dni star zarodek, ki se sicer tudi ne vgnezdi takoj, pa vseeno. mamma mia, si pa kr mal užaljene, jele? govorim o spontani oploditvi, ker avtorica ni nič omenila umetne, torej predpostavljam, da ji je naravno ratalo. Zakaj bi pa bila užaljena Ti si tista, ki posplošuje, jaz sem samo hotela povedat, da se v 6.tednov stari nosečnosti plod že vidi, kar pa se v spontani nosečnosti ne more točno določit. Tako da najprej preberi kaj kdo napiše da, da, ti vse veš in znaš ok, pozabi. hmmm......rabi pušenjak mogoč kakšno pomočnico?? i wonder Sicer ne vem kaj ima Pušenjak s tem, če malo prebiraš njegove odgovore včasih tudi ne veš na čem si...me pa vseeno zanima kaj bi porekel na tvoj odgovor, da se v 6.tednu plod ne vidi. Kakorkoli obstajajo ginekologi, ki v 5.mesecu ženski govorijo, da ima hematom, v resnici je noseča in taki ki nosečnici trdijo, da se v 6.mesecu plod še ne vidi. Še vedno ne vemo, če je avtoričina G videla plod ali ne. Katy78 kot si napisala, je odvisno od velikosti GV. Odmevi lahko pomenijo marsikaj, oddaja jih tudi rumenjaček in kjer je rumenjačk se kmalu pojavi tudi plodek. Lahko pa me sedaj tu razpravljamo koliko hočemo, čez 1 teden se bo že sigurno vedelo kako in kaj.
|