mauri -> RE: november - še malo (15.10.2005 17:40:18)
|
Da se po dolgem času še jaz malo oglasim. Brala sem vas redno, le časa za pisanje ni bilo, ker še vedno delamo sobo, se je malo dlje zavleklo, ampak upam da bo prihodnji konec tedna že vse končano. In potem se začne pucanje in pospravljanje, pa pranje in likanje otroških cotk. Upam le da me ne bo kaj prehitelo, ker me že cel teden zelo dol tišči, tako da včasih komaj hodim. Drugače sem zaradi nevarnosti prezgodnjega poroda itak na bolniški od sredine septembra. Naslednji teden si bom pripravila torbo za vsak slučaj, vse ostalo pa je že več ali manj nakupljeno, edino v ponedeljek grem še v Tosamo in v lekarno, potem pa mislim da smo v kompletu, razen mogoče še kakšne malenkosti. Kg +10,5, glede česar sem zelo vesela, saj se je moja sestra pri obeh otrokih zredila preko 20 kg. A katera od vas pije nosečniški ali malinov čaj ali pa celo oba skupaj? Meni je kolegica svetovala naj jih kupim v Avstriji, ker je baje čisto druga sestava kot pri nas in naj začnem piti 5 tednov pred rokom po tri skodelice vsakega na dan, saj baje zmehča medenično dno in je porod lažji. Čaj sem kupila zdaj pa ne vem če bi ga pila ali ne, glede na to da mi tako dol pritiska. No tako, uživajte, tiste ki sem vam bliža PDP ali pa če vas kaj prehiti, če se slučajno ne oglasim, vam želim čim lažji porod in potem veliko crkljanja. LP
|
|
|
|