petarda -> RE: november - še malo (22.10.2005 17:15:07)
|
Živjo! Tudi jaz imam majhen SF - v 36/5 sem imela 34. Je rekla G, da je malo majhna razdalja, drugače pa ni panike...otročki so različni in tudi mamice jih različno nosimo...ene bolj v križu, druge bolj naprej... A potem, da pomagajo le tisti avstrijski čaji? Jaz sem jih v NM iskala v četrtek, pa jih nikjer nimajo, tudi slovenskih ne... Le v lekarni v ZD morda dobijo malinove liste naslednji teden....jaz pa imam do poroda samo še 3 tedne... mi je kar malo žal, da nisem že prej mislila na to... Sicer pa bo treba tudi po zadnjih nakupih, zanima me kaj vse ste nabavile za vaše sončke.... koliko stekleničk, kakšne? in kaj še drugega od kozmetike? No ja, tudi vreme je tako čudno zunaj. Jaz sem včeraj kar trpela, sem imela vročino 37,5 pa me je blo ful strah za dojenčita, bolelo me je grlo, pa vsi sklepi in mišice, groza. Nisem vedela, če lahko vzamem kakšno zdravilo, pa mi je dežurna zdravnica rekla, da lahko če temperatura naraste na 38 vzamem Lekadol, sicer pa da lahko jem septolete in angal S...tako, da boste še ostale vedele, če vas doleti kaj podobnega...UPAM, PA DA VAS NE BO.... Torej približujemo se našemu mesecu, preživite dneve do PDP čim lepše, če pa se kera odloči svoje opraviti prej, pa veliko sreče...
|
|
|
|