|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Diabetes- part 45
24.9.2005 10:18:47   
Kinokija
Ojla!
Na hitro- 16.9.2005 (3 dni pred rokom) rodila po naravni poti z umetnimi popadki EVO, 4.190 g in 53 cm. Toliko o oceni teže, a ne. Punčka je ful cukr, mal jo napenja, jaz sem pa šivana po čez in po  dolgem. Insulin po porodu znižala za 1000%. Ja, za 1000%.
Kaj več pozneje o porodni izkušnji.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.9.2005 10:52:25   
digi
user posted image user posted image user posted image Kinokija ČESTITKE!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pa se razpiši kaj, ko ti bo Eva pustilauser posted image

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.9.2005 10:53:41   
digi
Mislim halo!!!!! Ti smajliji so čist zj.... v GLAVNEM- ČESTITKE!!!!!!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.9.2005 9:33:07   
Ajsha
OOO, čestitke, Kinokija!!!! user posted image

Eva je pa baba in pol - po mojem je neuradna prvakinja med tasladkimi na RR :)
Vem kako je težko roditi tako velikega froca (moja je bila 3990) zato ti lahko samo rečem - kapo dol!!!!!

Upam, da bo mleka dovolj in da bo Eva veliko spala in vaju razveseljevala podnevi, ponoči pa boste vsi veliko spali.

Love is in the air...

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.9.2005 7:38:53   
Alja1
Kinokija, iskrene čestitke user posted image

Dobra si, ni kaj. Konkretne 4 kilogramčke, pa po naravni poti ... svaka ti čast user posted image

Želim, da bi bilo zdaj v vašem domu slišati čim več user posted image  in čim manj user posted image .

Pa javi se kaj!

A, ja. Tole z inzulinom pri tebi je pa itak čist mimo. Po moje, da si fenomen med "ta sladkimi."

Digi, prihajam iz CE. In ti?

Lepe pozdravčke vsem!

Si pišemo!

(odgovor članu Ajsha)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.9.2005 8:45:26   
digi
Hoj Alja1 prihajam iz okolice Ptujauser posted image  V bistvu iz osrčja HALOZuser posted image ... Kaj pa Kinokija? Upam, da bo kmalu spočita in da nam s štručko sporočita kako kaj...

PA pa

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.9.2005 23:02:45   
Medvedka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image KINOKIJA, iskrene čestitke za Evo!!!!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, tisto s težo je kar malce hudo, no...user posted image Pri vsej tej sodobni veletehnologiji...user posted image
Pa to, da si tako dolgo morala čakati...user posted image user posted image user posted image
Pa tisto s tvojo hudo rezistenco na insulin in da si kljub temu morala čakati...user posted image
Pa, da si imela na koncu nosečnosti kontrolo pri Tomažički komaj po enem mesecu in pol...user posted image user posted image user posted image
Priznam, da me je že kar malce skrbelo zate in za pikico, kako je z vama... Ne veš, kako sem se zaveselila tvojega javljanja!
Zdaj lahko rečemo le, konec dober, vse dobro! user posted image  Samo, da je z obema vse OK in da sta zdravi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, mimogrede, izbrala sta ful lepo ime. Tudi pri nama je bila Eva favoritinja med imeni.
Upam, da je Eva pridna punčka, ki pridno sesa, spančka, lula in kaka, če pa kdaj pa kdaj malce pojokca, pa tudi nič hudega.user posted image

Kako pa dojenje? A je zlaufalo? Upam da, se splača...

MIRNA, upam da je tudi vaš fantič vsaj tako priden kot Evica... Glede dojenja pa najbrž veš že od prej... Upam, da je Tia lepo sprejela bratca in da ga ima nadvse rada.

Upam, da mi ostale cukrčke ne boste preveč zamerile, če počasi kar končam - bi rada šla spati, ker je noč še kako kratka, vsaj kar se počitka tiče...
Aja, gips so mi dali doluser posted image , tako da že veselo racam naokroguser posted image , seveda prevečuser posted image , tako da mi gleženj kar zateka in priznam, začenja tudi nekoliko bolj boletiuser posted image . Ampak tipično zame, da ne morem počakati kak dan več, da bi se mi vse skupaj pocajtalo, tako da se mi bo to zdravljenje najbrž kar zavleklo...

Kakorkoli že, lepo se imejte, pa srečno!

Medvedka

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.9.2005 9:14:50   
MIRNA30
Hello cukrčke!

Najprej seveda: Kinokija, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - mala Eva je bila pravi debelušček. Upam, da se pridno cartate doma in da mamico šivi ne bolijo preveč.

Pri nas se še vedno lovimo pri dojenju - najprej traja 15 minut, da se sploh priklopi, nato pa toliko opleta z glavo, da se nastavek ene parkrat sname z bradavice, ko pa končno mislim, da je vse ok, pa mali zadrema in čez deset minut se znova oglasi, saj je seveda lačen.
No, pa kljub vsem težavam vztrajam, saj se mi zdi da sem pri Tii prehitro odnehala (po 3-eh tednih), saj je bila preveč navajena na stekleničko, ker je bila prve 4 dni na intenzivni samo tako hranjena.
Drugače ima pa Tia svojega bratca res zelo rada, saj ga neprestano ljubčka in boža ter se z njim pogovarja. Očitno smo jo dobro pripravili na njegov prihod user posted image ali pa že po naravi ni ljubosumne sorte. 

Medvedka, vidim da si gips že snela, vendar kot sama praviš, se boš mogla malo umiriti in počakati še kakšen dan, namesto da že user posted image okrog s polno paro.

Alja, želim ti čim lepši hemoglobin na naslednji kontroli in da bo user posted image čimprej na poti.

Ostalim cukrčkam pa en lep, čeprav deževen pozdrav,

Mirna

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.9.2005 14:36:52   
tejka24
Lep pozdrav ta sladke!

Šele včeraj sem vas našla. Sem že mislila, da teh debat ne bo več.

Najprej čestitam Kinokiji in Mirni user posted image user posted image . Želim vama veliko veselja z vajinima štručkama.

25. avgusta sem tudi jaz postala mamica punčki Manci (3260g, 51cm). Rodila sem po naravni poti 5 dni pred rokom. V porodnišnico so me sprejeli 4 dni prej (verjetno, ker nisem blizu Lj doma). Ob sprejemu sem bla že 3 cm odprta, pa so se odločili da bodo še mal počakali. Ker popadkov ni blo, so mi porod sprožili. Porod je potekal brez zapletov in vse skupaj je zlo hitro minilo (2 uri), pa še nič nism bla šivana.

V glavnem, zdej je naša Manca že ne mesec stara. Dnevi hitro minevajo, uživamo na sprehodih (če je le lepo vreme), skratka fajn se mamo.
Trenutno je moj moži še brez službe, tko da smo mi trije stalno skupej user posted image user posted image user posted image . Sem kar zadovoljna, da še ni dobil službe ker tko res veliko časa preživimo skupaj. Mislim, da tolk časa ne bomo nikoli več skupaj.

V albumu imam že nekaj slikic od naše princeske. Za geslo mi pišite zasebno sporočilo.

Lepo se imejte!

Tejka in Manca user posted image

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.9.2005 15:06:40   
digi
user posted image user posted image user posted image Čestitam tejka24!

(odgovor članu tejka24)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.9.2005 15:08:29   
Kinokija
Uu, čestitike tudi Tejki in Mirni, samo da je vse dobro user posted image

mirna, glede dojenja je pa tako, kot da bi opisovala našo Evo, tudi jaz imam nastavke in podobne težave pri pristavljanju, pa e premalo mleka, tako da moram zvečer in ponoči že dodajati. Sedaj se je pa pojavil nov problem- velikokrat mi bruhne cca. 30 min po hranjenju, sicer ne vse, ampak kar več kot nekaj pljunkov. Moram jutri patronažno vprašat user posted image

Za punčke so pa tako fletna imena Neža, Manca, Eva- vse so bile moji favoriti user posted image

Zdaj grem pa malo počit, je Eva zamenjala noč in dan, pa jo sedaj čez dan budim na 2 uri, ampak gospodična so še vedno budni od 22h do 03. Ja, ponočnjakinja.

Aja, pa porodno zgodbo bom tudi enkrat napisala, že zaradi sebe, da ne pozabim do naslednjič user posted image

Lp M

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.9.2005 19:25:57   
Kinokija
Punce, tudi jaz sem prispevala par slikic naše Eve, za geslo pišite privat.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.9.2005 16:07:22   
digi
Halo punce!!!! Zdaj pa se murm malo razpriat- tokrat ne o zanositvi, bejbikah itd., ker že itak preveč mislim na to. Torej.... Ne vem koliko vas še študira.... Jaz še. In imam zoisovo štipendijo in ko so mi odkrili sladkorno, me je dohtarca opozorila, da imam pravico do nekega dodatka pri štipendiji, ker kot slad. bolnica spadam pod otroke s posebnimi potrebami. Jaz lani to omenim oni teti tam pa me nadere, češ da to pa velja samo za tiste, ki so brez rok, nog, so slepi,.... v glavnem imela sem prav slabo vest, da sem sploh vprašala. Potem pa mi zdravnica pravi, da mogoče se pa nisva razumeli z ono teto- ampak halo?! Kaj pa je tu veliko za razumet?! Torej letos, ko sem dajala vlogo pa je bila tam ena druga teta in sem pač poskusila- sicer mi ni znala odgovorit, ampak je samo dvignila slušalko malo potelefonirala in mi prijazno povedala, da sem s sklepom komisije opravičena do dodatka v višini 20% zajamčene plače (nekje 10.000 SIT)..... Joj me je dvignilo. V glavnem, to ni konec zgodbice. Za dokazilo ni dovolj zdravniško spričevalo temveč odločba strokovne komisije. Kje to dobit? Jaz k zdravnici- pojma ni imela o čem govorim, nakar spet ona prijazna teta mal pošnofiri in me na poti na zavod za šolstvo- tja pokličem, kjer se mi oglasi spet ena full prijazna teta in mi pove, da traja ta postopek cca. 6 mesecev. 6 MESECEV!!!!!! Mislim halo? Murm it na neke preglede- psihiater, pediater, socialni delavec in ne vem kdo vse še je tam anvzoč.... Halo? Kaj pa bodo ugotavljali? Malo krvi in bi bilo vse jasno, samo ne, meni bodo pregledali vse odprtine, me še kje ocenili za čist zmešano, potem špa bodo rekli to maš tvojo odločbo.... in to po 6-ih mesecih- no teta se je potrudla, da bo to nekje v 4-ih mesecih- za crknit. Samo takoby the way- štipendije pa ti sred leta ne dvigujejo- torej lahko komaj naslednje leto dobim višjo štipendijo.... Mislim halo? Kaj bodo čakali 4 mesece, če me bo sladkorna mogoče minila?!
Punce- ne me razumet napak, tudi brez teh 10 jurjev ne bi bila prikrajšana, vendar glede na to, da drugega kot 5% popusta pri nakupu nogavic v polzeli res nimam nič od te sladkorne, pa res ne bi bilo nič narobe, če bi imela kaj pozitivnega od nje.... Zraven tega sem se sedaj še vzporedno vpisala na en faks in bom imela še manj časa za delo, kaj še le če mi slučajno končno uspe, da ostanem srečna nosečka- veste, da bo potem pa vsekakor prišlo vse prav.....
Mislim, res so kmetavzi..... pardon izrazu..... No še ima katera podobne izkušnje?

Pa pa

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.9.2005 16:10:05   
digi
pravopis - polomija- ne da bom ostala srečna nosečka, temveč POSTALAuser posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.9.2005 19:51:07   
tejka24
Živjo!

Digi jaz sem približno na istem kot ti. Sem tudi zoisova štipendistka, zdej sem absolventka. Glede tega dodatka za sladkorno pri štipendiji nisem nič vedla, obstaja pa še en drug dodatek, ki ga dobiš preko centra za socialno delo in sicer je to dodatek za nego bolnega otroka. Znaša pa 20 jurjev na mesec.
Do tega dodatka sem prišla šele lansko leto, ker sem šele takrat izvedela, da mi pripada. Mal me je razkurlo, ker mi na pediatrični ni nihče povedal, čeprav so trdili, da obveščajo svoje paciente o tem. V glavnem zdej ga imam, oziroma ga dobi moj oče, ker lahko samo starši to uveljavljajo. To da sem poročena pa ne vpliva na izplačevanje tega dodatka, do njega si upravič dokler imaš status oz. do 27 (nism zihr) leta starosti.

Mal me jezi, ker ti noben ne pove kaj vse ti pripada in moraš vse sam zbrskat . Sej pol ko je oče nesel vlogo na center so mu pa zatežili zakaj je ni prinesel že prej. Sej bi jo, če bi vedeli!

No, pa upam da si ne bo kdo mislu, da preveč izkoriščamo svojo bolezen. Kot je že Digi rekla, druge koristi itak od nje nimamo.

LP

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.10.2005 8:54:33   
digi
Ja tejka24 za ta dodatek mi je povedala zdravnica.... Saj pravim moja zdravnica je vredu in mi res vse pove, ampak kot vidiš, ko pa pridem do tja, kam me pač napoti, pa so sami križiin težave- ravno tam ko jih ne bi pričakoval oz. jih ne bi smelo biti- za razjokatuser posted image  A otroške še dobivaš? To pa je vredu.... ajz sem mislila, da ko si poročen jih več no dobiš.... pa menda, ko rodiš jih tud več ne dobiš....user posted image Pa saj je tko vseen, ker si zmišljujejo 100/uro.... Kam prideš tam ti drugače povedo. Je pa finta v tem, da je vse odvisno od dobre volje tistih na katere se pač obračaš... Tko je to...

PA pa

(odgovor članu tejka24)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.10.2005 10:03:04   
tejka24
Živjo!

Digi, ta dodatek ni isto kot otroški dodatek. Otroškega starši ne dobijo več, ker sem poročena. V pravilniku za dodatek za nego bolnega otroka pa ne piše nič da ti preneha s poroko, tko da sem do tega upravičena. Zakoni na centru so ful neusklajeni.

LP

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 42
1.10.2005 10:07:59   
digi
a tko.... No, to sploh ni slabo..... A VEŠ MOGOČE KAKO JE POTEM Z VZPOREDNIM ŠTUDIJEM? jAZ SEM SE LETOS VPISALA ŠE VZPOREDNO NA EKONOMIJO, na rednem študiju sem 4. letnik na ekon. pa 1. .... Ko končam ta prvi študij, a še vedno lahk dobim otroške oz. ta dodatek? user posted image

(odgovor članu tejka24)
Neposredna povezava do sporočila: 43
2.10.2005 21:36:09   
Medvedka
Ojla!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tejka, čestitke za Manco!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi pri meni je bila Manca skoraj favoritinja... Izgleda, da imamo s Kinokijo zelo, zelo podoben okus za imena...user posted image

Digi, Tejka, jaz nisem nič vedela za kake dodatke... Sta morali imeti veliko srečo, da sta to sploh izbrskali... user posted image  Zelo dobro pa vem, kako je to z uveljavljanjem kakršnih koli "ugodnosti", posebno na teh "zavodih", ki naj bi služili prav v pomoč in korist študentom, brezposelnim, bolnim itd. Mislim namreč na Zavod za zaposlovanje (to poglavje vaju očitno še čaka...user posted image ), Center za socialno delo ter Zavod za zdravstveno zavarovanje... To je ena taka trojica, da ji ni para! user posted image  Opravljajo namreč delo, kjer se stalno navezujejo drug na drugega, pa živijo in delajo kot da ne bi vedeli drug za drugega. Pri vsakem moraš (za isto stvar) napisati svoje obrazce in ko jih izpolniš ter neseš k drugemu, temu zagotovo kaj ni všeč, ker obrazec ni čisto tak, kot jih imajo oni itd., itd. Glede kakšnih pravic, dodatkov, nadomestil moraš itak vedeti sam, sam moraš vse izvohati, pa še potem se sprenevedajo. Šele, ko ugotovijo, da misliš resno in da si se očitno res pozanimal, se vseeno pozanimajo pri nadrejenih, nakar še oni presenečeni ugotovijo, da imaš pa res prav in da ti morda pa res pripada določena pravica, dodatek ali kar že.

Kakorkoli že, postajam že kar malce slabe volje, zato bom kar nehala...

Digi, koliko si pa pravzaprav stara? Glede na to, da še študiraš, najbrž ne tako zelo, da bi se ti prav že mudilo z otroki, ali kako? Jaz bi na tvojem mestu raje počakala na to, da bi doštudirala in poskusila poiskati neko zaposlitev. No, razen, če mož dosti zasluži... Ne vem, no...user posted image  A so te slučajno na Pediatrični napumpali, da je že skrajni čas za otroke? Meni je Battelino težil že od kakega 22.leta, kaj še čakam, kdaj se že mislim poročiti in imeti otroke itd. Sem se vedno znova morala z njim pregovarjati, da želim prej doštudirati in dobiti kako službo, da bom lahko vzdrževala družino in da ne morem biti v breme staršem še z otrokom. Z eno povprečno plačo pa tudi ne bi bilo lahko shajati... A zdravnik si tega najbrž ne zna predstavljati, a ne...

Eh, ura je že pozna, lepo se imejte!

Medvedka

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.10.2005 0:43:12   
KODA
Živjo.Jaz sem imela gestacijski diabetes v obeh nosečnostih.Pravijo pa da sem potencijalen kandidat za to,ker je pri nas v družini.Pojavil se mi je šele v drugi polovici nosečnosti.Po porodu pa mi je sladkor padel na normalo.Moja porodna teža(4880).Maj(34teden-3320),Vid(35teden-3680g).Oba sta bila rojena s carskim rezom.Pri obeh nekako enako se mi je pojavil sladkor(kakšen teden razlike).Okoli 9tedna,je bil OGTT negativen.Potem kontrola okoli 20tedna je že bila diagn.MTG(motena toleranca glukoze)Šele v 25tednu je bila diagn.gest.diabetes.Potem pa na dieto.Insulina nisem rabila,ker se je dalo vse uravnavati s dieto.Lep pozdravuser posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
3.10.2005 13:20:09   
digi
Hojči medvedka in vse ostale. Stara sem 22 let oziroma se z gromozansko hitrostjo bližam 23-emu letu- he he he user posted image . Midva si oba zelo želiva otročka, moj dedc je kar nekaj let starejši od mene in res ne bi rada, da bi moj otrok imel dedeka za atija. Sem 4.letnik in glede na to, da mi študij laufa kljub temu, da delam zraven študija 5 krat na teden (včasih celo več), mislim, da s tem da ne bi doštudirala ni nobenih težav. Sedaj sem vpisala tudi vzporedni študij, saj se hočem malo zamotit, da ne bi bila preveč preobremenjena z bebiko- če bo, potem bo, če ne paa bomo že nekak. Kar se tiče diabetologinje. me ni nič kaj pompumpala, mi je samo povedala, da pač je bolje prej kot pozneje. Torej, ko si v dobri kondiciji. Mislim celo, da je zelo prav, da sem se že sedaj odločila za bebiko, saj sedaj že več kot eno leto delava na tem, pa še nič ni. Kaj bi bilo, če bi bila sedaj stara 30 in tudi ne bi uspelo- čas bi se mi zelo hitro iztekel in tega nočem. PA tudi to je, da sem si vedno želela veliko družino- to, da bi imela 5 otrok verjetno odpade, ampak kake 3 pa bi imela- prihajam namreč iz res VELIKE družine (6 otrok). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar se ti če denarja, me full ne skrbi, saj ima moj res dobro plačo, zraven tega pa tudi jaz nisem brez prihodkov in prihrankov. Saj vendar nisem neka ponorela najstnica, ki misli da je svet posut z rožicami.... Zraven vsega tega pa me vsak dan bolj skrbi, da je z mano kaj resno narobe, saj me spremlja neka mračna slutnja- upam pa , da me občutek vara.... V glavnem medvedka to je to, zraven tega pa ne bi bila edina študentka mamica- tejka 24 je tud in kot izgleda ji prav dobro laufa.... V glavnem držite mi pesti, da bom tudi jaz kmalu user posted image .

Pa punce pridne bodite in se beremo, vse ki imate svoje user posted image , jih stisnite, tiste, ki pa še ne pa vam želim čim več uspehauser posted image ....

PA pa
DIGI

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 46
3.10.2005 14:11:20   
Alja1
Ojla, cukrčke!

Saj, ne vem, kateri sem že čestitala, kateri pa ne. Kinokiji vem, da sem, za Mirno nisem prepričana, Tejki pa vem, da še nisem.

Torej, novo pečene mamice: "Iskrene čestitke za rojstvo vaših malih štručk user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ."

Vidim, da ste nekatere seznanjene s takšnimi in drugačnimi dodatki. Jaz nimam pojma do česa sem upravičena in do česa ne. Mislim pa, da mi pri mojih 30-ih z zaključenim študijem in redno zaposlitvijo ne pripada nič. Ali pač?

Digi, h komu hodiš na kontrolo? V LJ ali v dispanzer na štajerskem koncu?
Obilo sreče pri "ustvarjanju" user posted image , pa čim manj se obremenjuj s tem, kdaj bo. Ko bo pač bo, samo na dobre cukre ne pozabi.

Ker sem zagužvana, bom kar zaključila. Si pišemo.

LP vsem sladkorčkom na forumu in tudi drugim, ki nas berete.
Alja user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 47
3.10.2005 14:55:36   
digi
Halo Alja1,

hodim k doktor Trop-ovi na Ptuju- gospa ima zelo močan glas, ampak je drugače zelo zelo prijazna in vredu... user posted image  Drugače pa vidim, da ni nobene tukaj, ki bi bila iz Ptuja oz. okolice in ste večinoma kar oddaljene.... Kar se tiče dodatkov- če ne bi bilo moje zdravnice, tudi jaz ne bi vedela za njih, drugače pa ja Alja, če si že zaposlena in si že doštudirala, je verjetno za tebe vsaka možnost za kak dodatek izgubljena- žal.....user posted image  Dobro, uživaj---- Pa pa

(odgovor članu Alja1)
Neposredna povezava do sporočila: 48
4.10.2005 9:42:26   
tejka24
Živjo ta sladke!

Digi, dodatek za nego bolnega otroka ti pripada dokler imaš status študenta. Zrihtej si ga, sej 20 jurjev ni tko malo. Mene je pa najbolj razjezilo to, da bi ta dodatek lahko dobivala že 10 let, pa mi noben nč ni povedal!

Medvedka, tudi midva z možem imava "slabe" izkušnje z ljudmi iz Zavoda za zaposlovanje in Centra za socialno delo. Preden greva karkoli spraševat si vedno preberem njihove zakone, tko da točno vem kaj nama pripada in kaj lahko zahtevam. Če bi njih poslušala, bi pol manj stvari dobila. Kar pa je najbolj žalostno je to, da oni lastnih zakonov ne poznajo (to sem že večkrat doživela).

Digi, upam da boš kmalu user posted image ! Upam, da boš uspela speljat faks in študij. Iz moje izkušnje ti lahko povem, da velik nisem mogla hodit na predavanja med nosečnostjo. Teh 9 mesecev skoraj samo za lepe cukre skrbiš in seveda za prehrano. V glavnem sem si vso hrano tehtala, ker drgač nisem bla zihr, da bom pravilno določila količino ogljikovih hidratov in zato sem si tudi vse sama kuhala, tko da sem na predavanja šla samo, če se mi niso križala z mojimi obroki. Jaz sem bla med nosečnostjo v 4. letniku. Sem pa imela to srečo, da je v 4. letniku zelo malo predmetov in sem hodila na faks samo 3x na teden po dve uri (nepomembna predavanja sem seveda izpustila user posted image ). Tudi vse izpite sem brez problemov rešila. Si pa ne predstavljam kako bi spravla letnik skozi, če bi zanosila eno leto prej, ko smo imeli pa zlo velik predmetov.
No, zdej sem pa ponosna mamica male Mance in absolventka. Čaka pa me še diploma, ki bi jo rada dokončala v tem študijskem letu. Upam, da bo šlo.

Lep pozdrav!
Tejka

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 49
5.10.2005 14:03:59   
digi
Hejči Tejka,
želim ti, da čimprej diplomiraš ter da se čimveč posvetiš svojemu srčecu... No, saj. JAz sem sedaj 4. letnik, vzporedno prvi, ampak zgolj zato, da se malo zamotim in ne mislim ves čas samo na user posted image . Jaz imam sicer kar nekaj predmetov, vendar nimam pa pogojev, razen prakse, tako da to je to. Sicer pa se ne bi sekirala za eno leto, če bi ga izgubila, če pomislim na to, da bi lahko v zameno za to dobila nekaj bolj dragocenega. Pa saj pravim, oktober bo takoj mimo, noseča kot izgleda še vedno nisem, nato bo kmalu novo leto itd. in potem bom že absolventka, noseča pa še vedno ne bom, tako da jaz zaj ne mislim preveč razmišljat ne o enem ne o drugem.... Ampak murm povedat, da sva bila dans z mojim user posted image  v Mb, da bi oddal svoje vojačke, vendar ni šlo, pa ne tko kot boste sedaj mislile.... Moral se je naročit.... Ugibajte kdaj je na vrsti?! Mislim mene je skoraj kap- 15.2.2006!!!! Mislim kako sva se prerežala.... On celo noč ni mogel prav spat, ker ga je psiha mal j...., potem pa še na vrsto ne pride pred februarjemuser posted image  A so povsod take čakalne vrste?!

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu tejka24)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?