miškicapiškica -> RE: Novembrke 2012 (22.10.2012 12:18:08)
|
Mummy, čestitke ob rojstvu fantka! Super, da sta oba v redu. [sm=bravo.gif] Danabanana, tvoja G je pa res mal čudno tole speljala. [sm=zmeden.gif] Ravno zadnji mesec je po moje treba nosečnico sledit, zaradi njenega pritiska in stanja otročka. Še sploh če si bila v bolnici, me to preseneča (torej nekaj ni bilo v redu). Prej bi rekla, da ni pomembno tok, če je kontrola v osečnosti na en mesec ali mesec in pol, ampak na koncu mi je pa res čudno, da je na en mesec. Glede CTG pa ni nujno, da ga delajo vsem nosečnicam. Mnenja so itak deljena. Se mi to ne zdi tok grozno, kot dejstvo, da te sploh ne spremlja in ne posluša ali naredi UZ za otročka. Meni je vedno naredila samo en CTG in to na PDP. Če se boš kaj čudno počutila (razbijanje srca ali zatekanje, kakšne bolečine), ti svetujem, da greš kar v porodnišnico se pokazat. Srečno! Jaz se pa trenutno ne bom nič pritoževala. Kar v redu, glede na moje stanje. Sem res kot slon, ko se je treba obrnit v postelji, pa nočno vstajanje je itak običajno, sklanjanje hmmm? [sm=zmeden.gif], ampak to paše zraven. Mi pa detece precej na mehur pritiska, ker sem res pogosto na wc, ven pa ne gre kaj velik?!? [sm=jezicek.gif] Bom kar tiho, da ne bo šlo kaj na slabše. Vsem [sm=nosecka.gif] pa želim kar najboljši spanec in zaslužen počitek.
|
|
|
|