Vivaldi -> RE: Novembrke 2012 (5.10.2012 11:30:39)
|
"Dobro jutro", bejbe! [sm=smiley1.gif] Kako ste? Jaz sem prava zaspanka, zgleda, da spet nekaj ni ok z izvidi, nisem čisto taprava - moram potem poklicat, kaj je pokazal Sanford, včeraj še ni bilo izvidov, glede na to, da sem v pon dala urin, je rezultat verjetno pozitiven (ali pa na Polikliniki toliko mečkajo, kar tudi ne bi bilo čudno). Vidim, da vas zelo dajejo težave, jaz se nimam kaj dosti pritoževat - ok, malo bolj zaprta, mravljinčasti prsti, zaspana ... mah, tudi če nazaj pogledam, je bilo pred odhodom v P že akr hudo, takrat se mi pa sploh ni zdelo - očitno imam čuden prag bolečine oz. zavedanja ali kako. Uglavnem, danes mesec imam rok [sm=bravo.gif] Sem čist srečna in seveda komaj čakam in zelo upam, da bo vse ok in bo mali zdrav. N zadnjem UZ je rekla, da ima nekoliko manjšo glavico, ampak da ni prepričana, če je meritev povsem pravilna - se mi je kar malo stemnilo, ampak sem se potem sestavila. V končni fazi, kaj razen sekiranja pa lahko naredim? VSE BO OK. DRŽITE SE! P.S.: Pripravljeno imava že vse, celo košek že čaka [sm=smiley14.gif]
|
|
|
|