sončki3
|
Živjo punce Pauline,kako sta s princesko?? Ostale punce-vam želim,da vas ta bolezen neha "gnjaviti",pa počivajte.. Jogiji,glede na to,da dojenčki nimajo ravno 40 kg,mislim,da ne zgrešite pri nobenem.Glede antialergijskih,bi pa rekla,da če je v družini alergik,se splača razmisliti o nakupu le-tega,čeprav imajo tudi posebne rjuhe,ki jih daš čez jogi,pa mislim,da so bolj poceni,pa bi rekla da tudi več "zadržijo". Jaz sem 31.teden,pa me že dol tišči,tko da res ne vem kaj še bo.Da ne govorim o spanju,ker križ boli za znoret,pa potegne potem še na trebuh,..testiranje za streptokok je samoplačniško in moja G je rekla,da je pametno,ker je bolje,da mami dobi zdravilo,kot pa da se otrok okuži,ko se rodi,pa ga morajo njega filat že takoj z antibiotiki,pa še brez veze komplikacije lahko pridejo.N vem..pri prvem sem to naredila,ker je prejšnja G imela kar ustaljeno prakso glede tega,sedaj pa mislim,da tudi bom.Sicer imam pregled šele 9.10. in prav komaj čakam.Se mi zdi tolk dolgo še do takrat,še posebej glede na to,da sem ga imela zadnjega 6.9...
|