RE: Novembrke 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

DeVilla -> RE: Novembrke 2012 (29.8.2012 23:25:43)

- Po dolgem času spet osvežen seznam.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

- Vivaldi - tebi in bejbju pošiljam veliko pozitivne energije! Vse se bo dobro izteklo, verjemi! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

- Šola - imam samo eno besedo - KONČNO!!! Men se že skoraj meša, ker imam vse tri doma in mi sam živce kravžljajo. Energije imajo za izvoz, jaz pa vsa okorna in počasna. Starejša gre v tretji razred, srednja pa bo prvošolček. Jutri menda dobimo urnike, pa še za malega imamo v vrtcu prvi sestanek. Prvi dan šolskega leta bo ful naporen... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

- Ostalo - naš bejbi brca zjutraj in zvečer max, vmes pa ko imam preveč sladkorja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ko smo že pri tem - imam že eno dozo dnevnega inzulina od dveh + nočnega že od meseca maja, samo mi cukr tako skače, da moram jutri poklicat, kaj naj naredim. Kontrolo imam šele 11.9. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Vse to zarad stresa zarad financ, pa še otroc dodajo svoje pa smo čez 8.0 po obroku! Pri kilah sem trenutno na +5 kg, kar je super, drug teden dobim inekcijo v tazadnjo zarad RH faktorja. Za mrzle dneve pa sem od sosede dobila trenerko in kavbojke (pna je rodila v juliju), tako da imam za garderobo poskrbljeno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Pauline -> RE: Novembrke 2012 (30.8.2012 9:06:01)

Vivaldi, drži se. Upam, da se bo vse super izsteklo. Smo imeli v družini kar nekaj primerov, pri katerih se je osebje Lj. porodnišnice več kot izkazalo tako, da si ziher v dobrih rokah. Za vsak slučaj pa še [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif].

Izabelina -> RE: Novembrke 2012 (30.8.2012 9:13:44)

Vivaldi - držita se z [sm=duda.gif] [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

sončki3 -> RE: Novembrke 2012 (30.8.2012 11:05:20)

Vivaldi,drži se,mislim nate!!!Vse bo ok!!![sm=smiley1.gif]
DeVilla,oprosti,da ti delam delo,samo še podatek za seznamček,moja starost 33 let..hvala ti![sm=smiley1.gif]
Punce,za mano je čudna noč,skoraj nič nisem spala.Ne vem,a je to prebava ali kaj drugega...tile krči me delajo prav živčnega..če ne bo bolje,grem do G.Moja ne dela,tko da upam,da mine.Pa medenične kosti me "tiščijo"..no,upam,da je to samo muha enodnevnica..
Uživajte današnji dan[sm=smiley1.gif]

Špelička -> RE: Novembrke 2012 (30.8.2012 12:05:55)

Vivaldi držim pesti zate in za [sm=duda.gif]!

sončki3 jest sm mela pa včeri dan čist fuč. Bebica je bla cel dan tako aktivna, da ni blo 5 min prestanka. Ko sem kaj pojedla, mi je bilo takoj slabo, pa tudi drugače sem bila kar za ležat. Noč je bila potem na vso srečo malo boljša. Drugače pa me mehur niti ne matra, ampak spim pa vse bolj slabo, že obrat z enega boka na drugega je ratalo težavno.

komarka -> RE: Novembrke 2012 (30.8.2012 12:18:13)

Živjo, punce!

Js mam pa končno čaaaas, čeprav na račun tega da sme brez službe...sicre se mi pa vse vredu izteče do porodniške in sem čist zadovoljna...

ja vidim da sem se pozabla pohlait da sem 33 ;-)

Imam pa neznansko srečo da živimi v pritljiču hiše, tako da sploh en vem da je bilo kaj vroče...samo ven sem šla pa res amo zjutraj in zcečer... se je pa začelo slabo spnaje...ah bo treba po magnezij...

Pa k svakinji moram po oblekce...ne vem kam bom dala kuper roza cinjc od naše drugorojenke... upam,d a jih bo kmalu aktera v blizi rabila... [sm=smiley36.gif]

Lep se imejte, mi gremo v nedeljo še malo na morje potem pa se lahko začne jesen [sm=smiley36.gif]

rakica82 -> RE: Novembrke 2012 (30.8.2012 13:10:22)

Vivaldi pošiljamo pozitivno energijo in dobre misli do tebe in bebike [sm=smiley31.gif]. Vse bo dobro.

jaz sem danes s pregleda, od prejšnjič sem malo shujšala tako da sem zaenkrat v plusu malo manj kot 5 kg, naseldnji pregled imam čez 4 tedne, ko bom noseča 31 tednov, mi bo delala UZ, da vidimo koliko smo zrastli [sm=smiley1.gif]

Mi tudi začnemo drug teden z dopustom, če bo ratalo ,tati te dni dela ko nor, včeraj je delal do 1h ponoči od jutra, danes še ne ve, jutri cel dan, vikend delaven...ponedeljek verjetno še tudi, potem pa naj bi bli 2 tedna skupaj. Vsaj upam , je moj ljubi že tako potreben dopusta da kar res ni, celo poletje dela ko nor.

tadejab -> RE: Novembrke 2012 (30.8.2012 19:28:11)

Hej hej novembrke [sm=smiley1.gif] po dolgem prebiranju foruma in vašem prijetnem čveku sem se tudi sama odločila, da se vam pridružim in še jaz kakšno rečem, sm čisto nova in frišna tako tukaj kot v [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif].
Mi pričakujemo 08.11. tako da smo ravno danes v 30-em tednu in napredujemo proti kocu :) vidim,d a vas je kar nekaj že zelo pridnih pri urejanju stvari za novega člana-članico :) tudi mi smo kar pridni in počasi urejamo stvari za našo novo članico, tako so nam povedali na morfologiji v 24-em tednu [sm=jezicek.gif].
Punce me pa nekaj zanima, ko sem imela test OGTT, sprejela me je druga G in mi omenila da imam nizko ležečo posteljico [sm=smiley13.gif] a ma katera izkušnje s tem? Moja G mi je rekla da če se ne popravi do 32-ega tedna mi ne sledi drugega kot CR [sm=zmeden.gif].

Pozdravček vsem skupaj damice :)

Pauline -> RE: Novembrke 2012 (31.8.2012 7:02:31)

Sončki3, Špelička, verejtno je polna luna kriva.
Jaz zelo slabo spim že dva meseca. Navajena sem na trebuhu spat in mi je tole obračanje z boka na bok grozno......potem pa še berem, da na hrbtu ni dobro ležat/spat, pa ugotovim, da bi bilo najbolje kar stoje naštimat posteljo in se nanjo privezat.......no, ja.....še malo, še malo pa bo za nami.

Špelička -> RE: Novembrke 2012 (31.8.2012 7:54:19)

Pauline to s pojstlo si pa dobr naštudirala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

tadejab meni se je v 25. tednu pokazalo, da imam nizko ležečo posteljico, ampak se mi je do naslednjega pregleda dvignila. Sem se pa kar merkala, torej nič težkega dvigovanja, še rožice je začel moj zalivat, nič naprezanja, na telovadbo za nosečke sem še hodila, ampak sem bolj v easy delala, nič vrečk iz trgovine, tudi nič sexa. Izgleda je pomagalo. Tako da upoštevaj vse kar ti ginekolog naroči!

sončki3 -> RE: Novembrke 2012 (31.8.2012 8:38:52)

Dobro jutro punce[sm=smiley1.gif],deževno je tukaj pri nas in imam občutek,da je prav jesensko že.Pa upam,da bo še kakšen dan lepega vremena,da začnem z "žehto".Nekaj cunjic sem dobila od prijateljice,tko da vsaj to pospravim.Čeprav ne vem kam,hehe[sm=zmeden.gif].Naših omar se še nisem taknila,da bi naredila prostor..
Špelička,upam,da si bolje...ja,spanje je pa itak postalo problem.Ampak vsaj bolečin da nebi bilo..
Pauline,haha,tolk sm se nasmejala ob tvoji izjavi,da so me slišali vsi sosedje[sm=smiley36.gif]..tudi jaz sem spala prej na trebuhu,pa sedaj prav trpim,ko je izbira samo bok in hrbet.To glede hrbta sem tudi jaz brala,ampak mislim,da so to samo stare vraže.Če ti dovoli tko spati,po moje lahko..
Tadejab,mislim,da ti je vse napotke dala že Špelička[sm=smiley1.gif].Mi je pa meni G razložila to tako,da je vprašanje koliko nizko je posteljica,ali prekriva mat.ustje,ali ne,oz.delno.Od tega je odvisno,a imaš carski ali ni potrebno.Imaš pa še časa,da se ti dvigne..držim pesti[sm=smiley1.gif]

srečkica2012 -> RE: Novembrke 2012 (31.8.2012 9:07:40)

Jutro nosečke!

Tudi za menoj je neprespana noč. Naša bebica je bila po enem tednu spet ful aktivna. Počasi se bo začela šola za starše. Boste hodile? Jaz bom že drugič, ker je minilo že skoraj 7 let od prejšnje nosečnosti. Bo katera hodila v MS?

Komarka: jaz imam pa nekaj modrih oblačil od mojega fantka. Zdaj pa pričakujem punčko. Lahko kaj menjava. Napiši, če te zanima.

tadejab -> RE: Novembrke 2012 (31.8.2012 11:15:30)

Hej hej

Vsem hvala za odgovore, sej bomo videli kako bo na naslednjem pregledu, G mi pa ni dala nobenih napotkov, da česa ne smem oz. se moram mirkat, kar sm zdej skoristla je do da delam po 4 ure, drugače sm pa delala normalno, ker ni bilo nekih težav [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 
Srečkica2012 medva sva bla pa že tok pridna da sva šolo dala že čez pred to hudo vročino, ki je bila, moram pa rečt da sm bla kar malo razočarana nad potekom te šole oz. osebe, ki naj bi dajala neke konkretne informacije, tako da sva šla samo enkrat, ker tisto kar me je najbolj zanimalo je bilo potrdilo za očka in ogled same porodne sobe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 
Tako, mi danes zaključujemo z delom, skoritimo še ves dopust, malo na oddih in bo kmalu nastop porodniške [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] , še malo, še malo :)

Pauline -> RE: Novembrke 2012 (31.8.2012 11:55:17)

Srečkica2012, jaz tudi razmišljam o obisku šole, saj imam skoraj deset let razlike (kljub temu, da je G. rekla, da ni potrebno hodit)........ampak jaz sem že vse pozabila........Tudi jaz imam v prvo fantka, zdaj pa pričakujemo punčko.
Nikjer nisem zasledila iz kje ste......koliko vas je iz Ljubljane ?

tadejab -> RE: Novembrke 2012 (31.8.2012 12:59:48)

Pauline jaz prihajam iz dolenske :)

barbara19.11 -> RE: Novembrke 2012 (1.9.2012 9:26:13)

jaz sem iz okolice Krškega :)

Špelička -> RE: Novembrke 2012 (1.9.2012 9:56:34)

V Postojni je pa šola za straše ful fajn, predavanja so zelo zanimiva, babca, ki predava, je simpatična, edino se mi ne dopade, da je 8 predavanj po eno uro, raje bi videla, da bi jih bilo manj in daljša, ker midva imava kar nekaj vožnje do tja.

Včeraj sem bila na tajski masaži za nosečnice, sem imela še bon od rojstnega dneva od mojga. Ful priporočam, men je blo noro hudo! Še [sm=duda.gif], ki je non stop aktivna, je bila tisto uro čist umirjena.

tadejab -> RE: Novembrke 2012 (1.9.2012 12:44:33)

Barbara19.11 predvidevam da je tvoj rok 19? Kam bos sla v nm al brezice? [sm=smiley1.gif]

srečkica2012 -> RE: Novembrke 2012 (1.9.2012 16:37:24)

Oj!

Pauline jaz sem iz okolice Murske Sobote. Šolo sem tudi tukaj obiskovla.
Pa saj mogoče res ni zdaj ne vem kaj ta šola, ampak kakšne stvari je fajn slišat. Sploh če imaš čas in nisi ravno daleč oddaljen.

Vse dobro!

barbara19.11 -> RE: Novembrke 2012 (1.9.2012 18:53:25)

v brežice bom šla...ja 19 imam rok. [sm=smiley1.gif]

Pauline -> RE: Novembrke 2012 (1.9.2012 19:45:33)

Vse ste tako daleč......jaz sem iz Ljubljane. A sem edina ? [sm=zmeden.gif]
Priznam, da mi temperature prav pašejo, ampak tale dež.........groza ! ...... ga imam dovolj.
Joj punce, je že september....kako čas beži......še malo pa bo šlo zares.
A je katera na vezi z Vivaldi ?

ursikaa83 -> RE: Novembrke 2012 (1.9.2012 22:58:41)

pozdravljene so[sm=nosecka.gif].jaz sem končno dobila vozek..morem rećit da bolj srčkane zadeve še nisem videla...komaj čakam mojo[sm=duda.gif]...sestavila sma tudi posteljico..pa ko vidim tiste žirafice gor..joj komi čakam[sm=bravo.gif]joj kdaj bo 21.9.da imam spet pregled,da vidim da je vse ok z mojo pikico..drugače brca cele dni,komaj čakam da jo z atijem spoznama[sm=sloncek.gif],trebuh pa raste pa raste,pa super je da je končno konec vročine[sm=bravo.gif]

Špelička -> RE: Novembrke 2012 (2.9.2012 9:35:30)

Midva bova naslednji teden prinesla zibko v spalnico, mogoče je še malo zgodaj, ampak se morava kar počasi privajavat na idejo, da ne bova več sama. Že komi čakava najino [sm=duda.gif]!

Vreme je pa zakon, sam da ni več vročine in sem zadovoljna [sm=smiley36.gif].

Špelička -> RE: Novembrke 2012 (2.9.2012 9:37:02)

Pauline jaz sem drugače 20 km iz Lj, to ni tako daleč [sm=smiley1.gif].

44gatti -> RE: Novembrke 2012 (2.9.2012 11:39:18)

Pauline: jst sm iz Ljubljane [sm=smiley1.gif]

Hej punce, drgač je mene čisto šokiral post od Vivaldi... Sm tudi v 31. tednu in imam podobne težave: jutri popoldne bo en teden, ki imam trd trebuh. Zagotovo je zaradi utrujenosti v službi... V četrtek in petek sem celo težko hodila, ker me je vse tiščalo. Zdej pa res ne vem, kaj čm narest... Naj grem jutri v službo in popoldne k ginekologu? Naj se grem že danes pokazat v porodnišnico? Naj ostanem jutri doma in popoldne k ginekologu? Imam pa tako službo, da če jutri manjkam, ne bo ravno ok... Moje zdravje in zdravje otročka je na prvem mestu... ampak je jutri od mene odvisnih kar nekaj ljudi... Ufffffffffffffffffffff!!![sm=smiley19.gif]
Slutim, da če se grem danes pokazat, me bodo dali na bolniško... mogoče zaradi tega oklevam... Kok sm smotka!
Prosim, ne me kregat, ker tok oklevam...
Jah... mislim, da se bom kr šla pokazat danes...[sm=smiley13.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>