sončki3 -> RE: Novembrke 2012 (31.8.2012 8:38:52)
|
Dobro jutro punce[sm=smiley1.gif],deževno je tukaj pri nas in imam občutek,da je prav jesensko že.Pa upam,da bo še kakšen dan lepega vremena,da začnem z "žehto".Nekaj cunjic sem dobila od prijateljice,tko da vsaj to pospravim.Čeprav ne vem kam,hehe[sm=zmeden.gif].Naših omar se še nisem taknila,da bi naredila prostor.. Špelička,upam,da si bolje...ja,spanje je pa itak postalo problem.Ampak vsaj bolečin da nebi bilo.. Pauline,haha,tolk sm se nasmejala ob tvoji izjavi,da so me slišali vsi sosedje[sm=smiley36.gif]..tudi jaz sem spala prej na trebuhu,pa sedaj prav trpim,ko je izbira samo bok in hrbet.To glede hrbta sem tudi jaz brala,ampak mislim,da so to samo stare vraže.Če ti dovoli tko spati,po moje lahko.. Tadejab,mislim,da ti je vse napotke dala že Špelička[sm=smiley1.gif].Mi je pa meni G razložila to tako,da je vprašanje koliko nizko je posteljica,ali prekriva mat.ustje,ali ne,oz.delno.Od tega je odvisno,a imaš carski ali ni potrebno.Imaš pa še časa,da se ti dvigne..držim pesti[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|