Vivaldi -> RE: Novembrke 2012 (24.8.2012 18:28:29)
|
Dobrodošle vse na novo pridružene! [sm=bravo.gif] Jaz ne morem verjet, da je že en teden naokrog, odkar sem bila zadnjič tu gor - čas gre tako hitro, stanovanje počasi dobiva pravo podobo... Tiste, ki že imate kakšnega otročka doma, se vam itak nič ne mudi s pripravami, me, "ta zelene" smo bolj na trnih [sm=smiley1.gif] Saj ne, da bi se imela čas že ubadat s podbrobnostmi, spalnica trenutno zgleda tako, da je povsem prazna (ampak sveže ometana in prebarvana res lepo [sm=smiley1.gif]), na tleh jogi (postelja pride na vrsto drug mesec, finance seveda), zraven pa retro cortik košek, v katerem sem bila še jaz kot dojenčica, sicer ima pa že več kot 40 let[sm=bravo.gif] Sem rpav raznežena, ko ga vidim. Danes sem vprašala sestro pri G, kako je s to porodniško, če si že prej na bolniški, in je rekla, da je bilo včasih tako, da je bilo treba že prej it, potem so to ukinili, ampak da ne ve točno zaradi varčevalnih ukrepov - a so to spet dali nazaj ali ne. No, drug teden grem pa res na CSD in malo povprašam. Pišuka, je lepo dobit potrdilo o PDPju in napotnico za porodnišnico - punce, zdaj gre pa zares! [sm=bravo.gif] Uživajte še danes in jutri v temle super poletju, potem bo malo bolj jesensko. Ampak nam to čisto paše, ane? [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|