miškicapiškica -> RE: Novembrke 2012 (16.6.2012 22:39:36)
|
RozaRoza, super, da se lahko ob sobotah naročiš. [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Tega še nisem slišala. Pa še šest dni v tednu je dosegljiva, če bi slučajno kaj rabila. [sm=smiley1.gif] Me83, misli pozitvno. Mogoče je pa zgolj slučaj. Sicer pa včasih traja slabost skoraj 5 mesecev.... lahko sicer tudi do konca. Upam, a ne boš med tistimi nesrečnicami. Pa nič hudega, če še nisi čutila gibov. Vsak hip jih boš. [sm=bravo.gif] Je čisto odvisno od tega, če si prvič noseča ali si že 'stara znanka gibov iz prejšnjih nosečnosti', pa od tega, kako nosiš, kako občutiš,... Na 3D, 4D UZ ne bom šla. 44gatti, škoda, da so se ti oblačila zmuckala.[sm=smiley13.gif] So pa sigurno še edno zanimiva in ti v njih si prava cvetoča rožica. [sm=smiley2.gif] To je tudi najpomembnejše. Moja H&M oblačilo so tudi super ohranjena, po ogrooomno pranjih. Pa še posodila sem jih ene trem nosečnim puncam. Pa so kot skoraj nova. [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Je pa tudi odvisno od materiala. Meni so tudi nekatere majčke že malo kratke. Odvisno od dolžine majčk seveda. Si jih moram večkrat dol povleč, da se ne vidi nosečniški pas. [sm=smiley36.gif] Danes pa sama preživljam večer. Je šel možek na lepše. [sm=smiley36.gif] Lep vikend vsem!
|
|
|
|