44gatti -> RE: Novembrke 2012 (14.6.2012 6:46:23)
|
Hojla. Moji kg grejo (na srečo) počasi gor. Trebuha nimam velikega, vsaj za 90% ljudi, ki ne ve, kakšnega sem prej imela. Meni se zdi velik [sm=smiley36.gif] S službo in faxom sem ful zaposlena in komi čakam, da gre ta mesec mimo, da končno začnem uživat v nosečnosti. Kar se tiče odebelitev žil, se mi ne pojavlja. Opažam pa, da po službi, ko sem skos na nogah, jih čutim zelooo težke. Tako med 30 min pavzico jih lepo dvignem na drug stol in sm kot nova. [sm=smiley1.gif] Morfologijo imam naslednji teden! Komi čakam [sm=smiley36.gif] Sicer me malo skrbi, da ne bi bila izvedena korektno. Moj ginekolog me je zadnjič pregledal približno 30sekund!!! Res je, da je le poslušal srček... ampak sem dobila tak občutek, kot da je njemu to itak rutinsko... Prejšnji teden sem ga tudi neki nujno rabila, pa ga nisem mogla dobit na telefon [sm=smiley13.gif] Res upam, da si bo za morfologijo vzel čas! Drugače bom popenila!!! Sicer [sm=modricrtici.gif] pridno brca. Vsak dan izraziteje :) Opažam, da za enkrat so potrjeni samo fantki. Kaj pa punčke??? Čakamo vas [sm=smiley36.gif] Uživajte v meglenem vremenu... a je res junj [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|