olimia -> RE: Novembrke 2012 (25.4.2012 18:08:54)
|
Mene Pa tale RR tolk zaj... sploh se ne morem oglašat gor. mi je moj forum fajn zaradi večje zasebnosti, sem pa sedaj itak imela gužvo, tako da nisem bila ne tu ne tam. Da sporočim še tukaj, danes je za mano uspela BHR - upam, da je bilo dovolj resic in da me ne bodo jutri klicali, da jih je bilo premalo. Sedaj počivam v postelji z računalnikom na kolenih in vas berem. vzgojiteljjica - [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], pa sem že mislila, da nas ne bo nobena več zapustila. Čimprej okrevaj (psihično) in držim pesti, da čimprej spet ugledate plusek Glede teže... jaz sem pridobila že skoraj 5 kg, tako da sem nehala jesti elevit, ker je velik krivec za tolikšen poskok v teži, ker imam tudi drugače zelo raznoliko in bogato prehrano. jem vse, ker mi po hrani ni slabo in potem se nekje mora poznati me pa zadnje dneve mučijo glavoboli kar pripisujem povečani količini krvi v telesu... pa še nizek pritisk imam, kava mi pa ne paše, ki mi sicer pomaga, ampak mi je po njej slabo, pol pa ne vem, kaj je bolje, ali potrpeti glavobol ali slabost brez glavobola so pa tudi danes potrdili, da imam PDP 6.11., ker je plod po ZM natanko 2 tedna manjši kot po UZ, zato obvelja datum UZ-ja . Glede na UZ se lepo razvija, raste, srček utripa... lepo ga je slišat tudi z AS. Naslednji pregled imam takoj po praznikih.3.5. popoldne
|
|
|
|