LinLin -> RE: Novembrke 2012 (3.4.2012 19:28:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ValyMa IZVIRNO SPOROČILO: miška26 ValyMa UF, si me pa že fejst prestrašila,ko sem začela brat tole! [sm=smiley1.gif] samo da je vse ok! Meni bi se strgalo, če bi šlo kaj narobe! LinLin le pogumno, upam da bo vse ok,držim pesti! More bit! mojci13 žal mi je zate, res,to ni lahko[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] abubabusuper novica,čestitam,le tako naprej. Dj mi samo nekaj povej,a si[sm=smiley27.gif] videla a tudi slišala? Tko da vem, a ga bom jest tud že kej slišala v četrtek[sm=zmeden.gif] Kar se tiče pa imen, me je pa Janez z Y,res nasmejal,tko modernizirano ime[sm=smiley1.gif] Saj meni se je tudi včeraj skoraj strgalo! Sem bila tako zelo prestrašena in žalostna!A na koncu je bilo vse hvalabogu ok.LIN LIN ti pa tudi nehaj z negativnimi mislimi.Bo jutri po pregledu veliko bolje!Včeraj,ko sem bila tako žalostna in polna straha mi ni bilo nič slabo,danes zjutraj pa mi je tako zakuhalo,da sem že imela glavo v školjki,a na koncu vseeno nisem bruhala!!!!Bomo videli kako bo jutri.Jem lahko samo sadje in zelenjavo.Ne morete verjet kako mi je danes piščanec smrdel,ko sem ga dala pečt.Ma ni za opisat!Pa sem si skuhala juho z malo zelenjave,pa je!Držim pesti za tebe LIN LIN,da te bodo prijetno presenetili.[sm=smiley36.gif] Hvala za lepe želje...res upam, da bo ju3 moj najsrečnejši dan [sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|